
Serveis a Airbnb
Xefs a Pobla
Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.
Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Pobla

Xef
Pobla
Viu la gastronomia poblana per Andrea
Hola, em dic Andrea i m'encanta compartir l'amor que sento pels sabors i les tradicions de la meva gent. Vaig néixer a l'estat mexicà amb la selecció més complexa i variada d'ingredients que van fer que Puebla es convertís en el lloc de naixement dels plats més deliciosos del país per al món. De petita vaig créixer envoltada de cuiners i aromes als restaurants familiars i amb ells vaig aprendre a crear i replicar la passió per la nostra gastronomia.

Xef
Sopar privat amb el xef Juan Carlos
Tinc 20 anys d'experiència especialitzada en oferir experiències gastronòmiques úniques. Vaig assistir a una escola culinària i em vaig formar en hotels habituals de l'AAA. Fa més de cinc anys que soc un xef de primer nivell a Mèxic.

Xef
Cuina de fusió amb en Gustavo: xef privat
Sóc un xef professional que s'especialitza en cuina internacional i de fusió. Vaig ser xef de Take A Chef a Guadalajara.

Xef
Darrere de la flama i els sabors de fusió d'Erick
Vaig començar 8 anys d'experiència a Mèxic i vaig aprendre de mestres com Benito Molina i Gordon Ramsay. Vaig estudiar al Conservatori de la Cultura de la Cuina Mexicana. Actualment soc el propietari d'un negoci de restaurants creatius.

Xef
Sabors mexicans moderns de Michael
Fa 10 anys que soc un xef de cuina mexicana de primer nivell. Vaig aprendre de la meva família i de les cuines de Nova York, i vaig obrir més de 10 restaurants. He cuinat per als millors atletes com Kevin Durant i Landon Donovan.

Xef
Flavors de Mèxic de Jorge
25 anys d'experiència trobo una gran alegria a la curació de menús per a grups petits i fer connexions amb els hostes. Tinc una Diplôme en Cuisine de l'escola culinària Le Cordon Bleu. Com a assessor de menjar i begudes, he prestat la meva experiència a restaurants i hotels.
Tots els serveis de xef

Cuina mexicana moderna amb Rodrigo
Vaig començar 14 anys d'experiència en un restaurant japonès i després a Biko, on vaig aprendre tècniques avançades. Tinc un diploma en pastisseria a Le Cordon Bleu. Vaig ser seleccionada per fer una pràctica a Noma el 2014.

Degustació tradicional de Vanessa
20 anys d'experiència. Soc un xef i és un expert en cuinar cuines regionals que mostren la diversitat culinària de Mèxic. He treballat amb cuiners de tot Mèxic i m'he llicenciat en comunicació. He allotjat més d'un miler d'hostes a les meves classes de cuina.

La trinitat de la gastronomia mexicana
13 anys d'experiència. Ofereix serveis de restauració personalitzats per a esdeveniments i celebracions corporatives. Vaig estudiar a l'Escola Nacional d'Antropologia i Història i a la UVM. Va crear la línia de salsas gourmet Mapachtli artisan salsas el 2015.

Sabors saludables de Fernanda
Tinc 19 anys d'experiència. Soc xef i emprenedor a base de plantes, creant àpats ecològics i nutritius. Vaig estudiar a Mèxic i a Miami i vaig obtenir la certificació Vegan Fusion amb Mark Reinfield. He cuinat per a clients d'alt perfil com Billie Eilish i l'alcalde de Miami, Francis Suárez.

Estil familiar mexicà per Alex
12 anys d'experiència Xef professional, vaig treballar a Espanya, Playa del Carmen i San Miguel de Allende. Vaig aprendre els principis bàsics i les tècniques d'una cuina professional. Vaig dissenyar experiències gastronòmiques per a marques com HBO, BVLGARI, Spotify i Netflix.

Taula de fusió de Rodrigo
14 anys d'experiència El meu conjunt d'habilitats culinàries està influenciat per les cuines japoneses, els creuers i la pastisseria. Em vaig graduar amb un diploma de pastisseria abans d'una carrera culinària de 6 anys en iots privats. A part d'una fundació culinària de la cuina japonesa, també tinc un negoci de pastisseria.

Petites mosques de Mèxic amb l'Alex
12 anys d'experiència he perfeccionat la meva artesania en restaurants i a través de la meva pròpia empresa de càtering. Em vaig formar amb Andrés Madrigal, Gonzalo Colín i Paco Roncero. He preparat més de 1000 serveis per crear moments inoblidables.
Xefs privats que et preparen un àpat insuperable
Professionals locals
Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats
Seleccionats especialment per la qualitat
Revisem l'experiència culinària de tots els xefs
Una història d'excel·lència
Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari