Serveis a Airbnb

Xefs a Pobla

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Pobla

Xef

Pobla

Viu la gastronomia poblana per Andrea

Hola, em dic Andrea i m'encanta compartir l'amor que sento pels sabors i les tradicions de la meva gent. Vaig néixer a l'estat mexicà amb la selecció més complexa i variada d'ingredients que van fer que Puebla es convertís en el lloc de naixement dels plats més deliciosos del país per al món. De petita vaig créixer envoltada de cuiners i aromes als restaurants familiars i amb ells vaig aprendre a crear i replicar la passió per la nostra gastronomia.

Xef

Sopar privat amb el xef Juan Carlos

Tinc 20 anys d'experiència especialitzada en oferir experiències gastronòmiques úniques. Vaig assistir a una escola culinària i em vaig formar en hotels habituals de l'AAA. Fa més de cinc anys que soc un xef de primer nivell a Mèxic.

Xef

Cuina de fusió amb en Gustavo: xef privat

Sóc un xef professional que s'especialitza en cuina internacional i de fusió. Vaig ser xef de Take A Chef a Guadalajara.

Xef

Darrere de la flama i els sabors de fusió d'Erick

Vaig començar 8 anys d'experiència a Mèxic i vaig aprendre de mestres com Benito Molina i Gordon Ramsay. Vaig estudiar al Conservatori de la Cultura de la Cuina Mexicana. Actualment soc el propietari d'un negoci de restaurants creatius.

Xef

Sabors mexicans moderns de Michael

Fa 10 anys que soc un xef de cuina mexicana de primer nivell. Vaig aprendre de la meva família i de les cuines de Nova York, i vaig obrir més de 10 restaurants. He cuinat per als millors atletes com Kevin Durant i Landon Donovan.

Xef

Flavors de Mèxic de Jorge

25 anys d'experiència trobo una gran alegria a la curació de menús per a grups petits i fer connexions amb els hostes. Tinc una Diplôme en Cuisine de l'escola culinària Le Cordon Bleu. Com a assessor de menjar i begudes, he prestat la meva experiència a restaurants i hotels.

Tots els serveis de xef

Cuina mexicana moderna amb Rodrigo

Vaig començar 14 anys d'experiència en un restaurant japonès i després a Biko, on vaig aprendre tècniques avançades. Tinc un diploma en pastisseria a Le Cordon Bleu. Vaig ser seleccionada per fer una pràctica a Noma el 2014.

Degustació tradicional de Vanessa

20 anys d'experiència. Soc un xef i és un expert en cuinar cuines regionals que mostren la diversitat culinària de Mèxic. He treballat amb cuiners de tot Mèxic i m'he llicenciat en comunicació. He allotjat més d'un miler d'hostes a les meves classes de cuina.

La trinitat de la gastronomia mexicana

13 anys d'experiència. Ofereix serveis de restauració personalitzats per a esdeveniments i celebracions corporatives. Vaig estudiar a l'Escola Nacional d'Antropologia i Història i a la UVM. Va crear la línia de salsas gourmet Mapachtli artisan salsas el 2015.

Sabors saludables de Fernanda

Tinc 19 anys d'experiència. Soc xef i emprenedor a base de plantes, creant àpats ecològics i nutritius. Vaig estudiar a Mèxic i a Miami i vaig obtenir la certificació Vegan Fusion amb Mark Reinfield. He cuinat per a clients d'alt perfil com Billie Eilish i l'alcalde de Miami, Francis Suárez.

Estil familiar mexicà per Alex

12 anys d'experiència Xef professional, vaig treballar a Espanya, Playa del Carmen i San Miguel de Allende. Vaig aprendre els principis bàsics i les tècniques d'una cuina professional. Vaig dissenyar experiències gastronòmiques per a marques com HBO, BVLGARI, Spotify i Netflix.

Taula de fusió de Rodrigo

14 anys d'experiència El meu conjunt d'habilitats culinàries està influenciat per les cuines japoneses, els creuers i la pastisseria. Em vaig graduar amb un diploma de pastisseria abans d'una carrera culinària de 6 anys en iots privats. A part d'una fundació culinària de la cuina japonesa, també tinc un negoci de pastisseria.

Petites mosques de Mèxic amb l'Alex

12 anys d'experiència he perfeccionat la meva artesania en restaurants i a través de la meva pròpia empresa de càtering. Em vaig formar amb Andrés Madrigal, Gonzalo Colín i Paco Roncero. He preparat més de 1000 serveis per crear moments inoblidables.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari