Serveis a Airbnb

Xefs a Álvaro Obregón

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Álvaro Obregón

Xef

Ciutat de Mèxic

Flavors de Mèxic d'Alberto

8 anys d'experiència Les pràctiques i treballen en un hotel a la ciutat de Mèxic, banquet amb un xef italià. Vaig estudiar i acabar els meus estudis gastronòmics a la Universitat UNIVDEP. He tingut l'oportunitat de cuinar per a la gent dels mitjans de comunicació.

Xef

Darrere de la flama i els sabors de fusió d'Erick

Vaig començar 8 anys d'experiència a Mèxic i vaig aprendre de mestres com Benito Molina i Gordon Ramsay. Vaig estudiar al Conservatori de la Cultura de la Cuina Mexicana. Actualment soc el propietari d'un negoci de restaurants creatius.

Xef

Sopar privat amb el xef Juan Carlos

Tinc 20 anys d'experiència especialitzada en oferir experiències gastronòmiques úniques. Vaig assistir a una escola culinària i em vaig formar en hotels habituals de l'AAA. Fa més de cinc anys que soc un xef de primer nivell a Mèxic.

Xef

La Santíssima Trinitat de la cuina mexicana

13 anys d'experiència. Ofereix serveis de restauració personalitzats per a esdeveniments i celebracions corporatives. Vaig estudiar a l'Escola Nacional d'Antropologia i Història i a la UVM. Va crear la línia de salsas gourmet Mapachtli artisan salsas el 2015.

Xef

Taula de fusió de Rodrigo

14 anys d'experiència El meu conjunt d'habilitats culinàries està influenciat per les cuines japoneses, els creuers i la pastisseria. Em vaig graduar amb un diploma de pastisseria abans d'una carrera culinària de 6 anys en iots privats. A part d'una fundació culinària de la cuina japonesa, també tinc un negoci de pastisseria.

Xef

Cuina mexicana moderna amb Rodrigo

Vaig començar 14 anys d'experiència en un restaurant japonès i després a Biko, on vaig aprendre tècniques avançades. Tinc un diploma en pastisseria a Le Cordon Bleu. Vaig ser seleccionada per fer una pràctica a Noma el 2014.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari