Serveis a Airbnb

Xefs a Ciutat de Mèxic

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Ciutat de Mèxic

Xef

Ciutat de Mèxic

Sabors saludables de Fernanda

Tinc 19 anys d'experiència. Soc xef i emprenedor a base de plantes, creant àpats ecològics i nutritius. Vaig estudiar a Mèxic i a Miami i vaig obtenir la certificació Vegan Fusion amb Mark Reinfield. He cuinat per a clients d'alt perfil com Billie Eilish i l'alcalde de Miami, Francis Suárez.

Xef

Estil familiar mexicà per Alex

12 anys d'experiència Xef professional, vaig treballar a Espanya, Playa del Carmen i San Miguel de Allende. Vaig aprendre els principis bàsics i les tècniques d'una cuina professional. Vaig dissenyar experiències gastronòmiques per a marques com HBO, BVLGARI, Spotify i Netflix.

Xef

Ciutat de Mèxic

Un univers de sabors de Sofia

Vaig tenir 15 anys d'experiència a Disney's Coronado Springs Resort i com a estilista gastronòmic a Mèxic. Vaig anar a la Superior de Gastronomia i tinc un màster en periodisme gastronòmic. He treballat per a marques notables com a estilista gastronòmic i xef privat.

Xef

Ciutat de Mèxic

Sabors internacionals de Sofia

Vaig completar una pràctica culinària a Disney's Coronado Springs Resort a Orlando. Vaig estudiar cuina al Col·legi Superior de Gastronomía d'Espanya. Vaig crear la meva pròpia empresa d'estilisme gastronòmic, on treballo amb marques com Nestlé i Netflix.

Xef

Ciutat de Mèxic

Un univers de sabors de Sofia

15 anys d'experiència Treballa a Disney's Coronado Springs Resort i com a xef privat i estilista gastronòmic. Vaig estudiar al Superior de Gastronomia i vaig fer un màster en Comunicació i Gastronomia. Vaig construir el meu propi negoci i vaig treballar amb clients i marques de renom.

Xef

Ciutat de Mèxic

Sabors del món de Sofia

Vaig començar la meva carrera com a estilista gastronòmic, treballant amb les principals marques i com a xef. Tinc un màster en comunicació i periodisme gastronòmic de The Foodie Studies. He treballat amb marques com Nestlé i Hunts, que ofereixen estil de menjar i càtering.

Tots els serveis de xef

Flavors de Mèxic d'Alberto

8 anys d'experiència Les pràctiques i treballen en un hotel a la ciutat de Mèxic, banquet amb un xef italià. Vaig estudiar i acabar els meus estudis gastronòmics a la Universitat UNIVDEP. He tingut l'oportunitat de cuinar per a la gent dels mitjans de comunicació.

Petites mosques de Mèxic amb l'Alex

12 anys d'experiència he perfeccionat la meva artesania en restaurants i a través de la meva pròpia empresa de càtering. Em vaig formar amb Andrés Madrigal, Gonzalo Colín i Paco Roncero. He preparat més de 1000 serveis per crear moments inoblidables.

Darrere de la flama i els sabors de fusió d'Erick

Vaig començar 8 anys d'experiència a Mèxic i vaig aprendre de mestres com Benito Molina i Gordon Ramsay. Vaig estudiar al Conservatori de la Cultura de la Cuina Mexicana. Actualment soc el propietari d'un negoci de restaurants creatius.

Sopar privat amb el xef Juan Carlos

Tinc 20 anys d'experiència especialitzada en oferir experiències gastronòmiques úniques. Vaig assistir a una escola culinària i em vaig formar en hotels habituals de l'AAA. Fa més de cinc anys que soc un xef de primer nivell a Mèxic.

La trinitat de la gastronomia mexicana

13 anys d'experiència. Ofereix serveis de restauració personalitzats per a esdeveniments i celebracions corporatives. Vaig estudiar a l'Escola Nacional d'Antropologia i Història i a la UVM. Va crear la línia de salsas gourmet Mapachtli artisan salsas el 2015.

Taula de fusió de Rodrigo

14 anys d'experiència El meu conjunt d'habilitats culinàries està influenciat per les cuines japoneses, els creuers i la pastisseria. Em vaig graduar amb un diploma de pastisseria abans d'una carrera culinària de 6 anys en iots privats. A part d'una fundació culinària de la cuina japonesa, també tinc un negoci de pastisseria.

Cuina mexicana moderna amb Rodrigo

Vaig començar 14 anys d'experiència en un restaurant japonès i després a Biko, on vaig aprendre tècniques avançades. Tinc un diploma en pastisseria a Le Cordon Bleu. Vaig ser seleccionada per fer una pràctica a Noma el 2014.

Gastronomia mexicana de Natalia

22 anys d'experiència vaig ensenyar cuina a la televisió i als mitjans de comunicació, i vaig formar nous xefs per crear menús sostenibles. Vaig estudiar a Espanya i després vaig viatjar a la Toscana per especialitzar-me en menjar i vi italians. Treballo com a xef privat durant l'estiu per a una princesa a França i Suïssa.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari