Modifica la política de cancel·lació

Vols oferir més flexibilitat als hostes? O potser vols sentir-te més protegit contra les cancel·lacions? Sigui com sigui, quan decideixis quina és la política de cancel·lació més adequada per a tu, modificar-la serà d'allò més senzill.

Modifica la política de cancel·lació

1. Ves a Anuncis i selecciona l'anunci que vulguis modificar.
  2. Fes clic a Polítiques i normes.
  3. Al costat de Política de cancel·lació, fes clic a Modifica.
  4. Modifica la configuració de la política i clica Desa.

Com afecten els canvis en la política de cancel·lació les reserves existents?

Les modificacions que facis a la política de cancel·lació només s'aplicaran a les reserves que es facin a partir del moment de la modificació i no afectaran les reserves pendents o confirmades. A la reserva se li aplicarà la política de cancel·lació que estava vigent en el moment de rebre-la.