Oferir accés a internet als hostes

Oferir accés a internet als hostes és una manera fantàstica d'atreure un públic més ampli i ajudar els hostes a sentir-se com a casa. Si inclous el servei d'internet o wifi al teu espai, l'anunci apareixerà quan els hostes facin cerques amb el filtre d'internet.

Recomanacions sobre seguretat de la wifi

Pot ser útil que avisis els teus hostes que, si fan servir la teva xarxa, han d'acceptar de fer-ho només per a finalitats legals i s'han de comprometre a no utilitzar-la per a càrregues ni descàrregues il·legals, ni tampoc per a altres activitats fora de la legalitat. És per això que també recomanem als amfitrions de seguir aquestes bones pràctiques per a l'ús de la wifi:

• Crear una xarxa per a convidats encriptada (per exemple, WPA2) i compartir la contrasenya només amb els hostes que hagin confirmat la reserva.
  • Guardar el rúter o mòdem en un lloc segur i tancat de la casa, on els hostes no puguin accedir.
  • Crear una contrasenya forta per al rúter i el mòdem, i canviar-la sovint.
  • Comprovar de tant en tant si hi ha actualitzacions disponibles per al programari del mòdem o rúter.

Més consells per oferir accés a internet als hostes

Afegeix la velocitat de la wifi a l'anunci: tens internet d'alta velocitat i vols mostrar-ho als hostes? Descobreix com pots comprovar la velocitat de la teva wifi a Airbnb.

Configura un espai per treballar a distància: si vols atraure més nòmades digitals o persones que viatgen per motius de feina, t'expliquem tot el que necessites saber. Descobreix consells sobre com atreure persones que teletreballen.

T'hem ajudat amb aquest article?

Articles relacionats

• Amfitrió

S'està comprovant la velocitat

Verifica la velocitat de la connexió a internet i del wifi perquè el teu anunci destaqui entre els resultats de cerca quan els hostes busqui…
  • Amfitrió

Fes que et ploguin les reserves

Si acceptes les sol·licituds de reserva o dones la confirmació prèvia en menys de 24 hores, serà més fàcil que els hostes reservin el teu al…
  • Amfitrió

Com establir i personalitzar els preus per nit

Per fixar el preu per nit, cal que modifiquis l'anunci. Els canvis que facis només s'aplicaran a les reserves que rebis a partir d'ara.