Troba les avaluacions que tens com a viatger o amfitrió

Vols saber què diuen els hostes i els amfitrions sobre tu? O vols consultar les avaluacions que has escrit? Aquí t'expliquem on pots trobar totes les teves avaluacions.

Troba totes les avaluacions que tens com a hoste

1. Ves a Compte.
  2. Fes clic a Ves al perfil.
  3. Fes un clic a Mostra totes les avaluacions per trobar totes les que han escrit sobre tu.

En el cas de les avaluacions que has escrit, segueix els passos 1 i 2 i, a continuació, fes un clic o un toc a Avaluacions que has escrit.

Troba totes les avaluacions que tens com a amfitrió

1. Ves a Compte.
  2. Fes clic a Ves al perfil.
  3. Fes un clic a Mostra totes les avaluacions per trobar totes les que han escrit sobre tu.

En el cas de les avaluacions que has escrit, segueix els passos 1 i 2 i, a continuació, fes un clic o un toc a Avaluacions que has escrit.

Troba informació sobre com modificar o eliminar avaluacions. També pots obtenir més informació sobre les puntuacions i sobre com funcionen les avaluacions en general.