Com pot cancel·lar una reserva l'amfitrió?

Els hostes a Airbnb esperen amb impaciència els seus viatges, però som conscients que hi ha moments en què potser necessites cancel·lar la reserva. Si és el teu cas, et recomanem que enviïs un missatge a l'hoste com més aviat millor.

Si vols cancel·lar una reserva:

1. Fes un clic a Avui > Reserves
  2. Tria la reserva que vols cancel·lar i fes un clic a Dades.
  3. Fes un clic a Cancel·la la reserva.
  4. Respon a les preguntes que apareixen a continuació i fes un clic a Següent.
  5. Revisa la informació i clica l'opció Cancel·la la reserva.

És possible que no puguis cancel·lar les reserves actives o les reserves l'arribada de les quals està programada en un termini màxim de 24 hores. En aquests casos, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres.

Penalitzacions per cancel·lació

Com que cancel·lar la reserva d'un hoste pot tenir conseqüències greus per al seu viatge, podem aplicar penalitzacions si la cancel·lació no s'inclou dins de certs casos de força major.