Confirmacions de lectura dels missatges

Les confirmacions de lectura permeten comprovar als usuaris d'un fil de missatges que l'altra persona ha llegit el que han escrit. Per defecte, tots els usuaris d'Airbnb gaudeixen d'aquesta funció.

Per consultar la llista completa de les confirmacions de lectura en un fil amb molts interlocutors, obre el menú amb la informació del missatge i selecciona l'opció Descobreix qui ha llegit aquest missatge.

Desactivar les confirmacions de lectura com a amfitrió

Per desactivar les confirmacions de lectura:

1. Clica Perfil > Compte > Ús compartit i privacitat.
  2. Després, selecciona Ús compartit.
  3. Desactiva les confirmacions de lectura.

Desactivar les confirmacions de lectura com a hoste

Per desactivar les confirmacions de lectura:

1. Clica Perfil > Compte > Ús compartit i privacitat.
  2. Després, selecciona Ús compartit.
  3. A Divulgació de les dades de la teva activitat, desactiva l'opció Confirmacions de lectura.

Avís: si desactives les confirmacions de lectura, les altres persones no podran saber quan has llegit els seus missatges. No obstant això, si un altre usuari té les configuracions de lectura activades, encara podràs comprovar si ha llegit els teus missatges.