Modifica la informació d'un viatger a la reserva de l'experiència

Afegeix els noms i les adreces electròniques dels viatgers per assegurar-te que totes les persones incloses a la reserva de l'experiència tinguin la informació que necessiten. Rebran una invitació per correu electrònic amb instruccions sobre com preparar-se per a l'experiència i com assistir-hi.

Si vols modificar el nombre de participants de la reserva d'una experiència, t'expliquem com fer-ho.

Com afegir les dades del viatger

Per afegir les dades d'un viatger a la reserva d'una experiència:

1. Ves a Viatges i clica sobre l'experiència que vols modificar.
  2. Fes clic a Mostra la informació.
  3. Clica l'opció Gestiona els viatgers.
  4. Afegeix el nom i l'adreça electrònica del viatger i fes clic a Convida.

Eliminar les dades de l'hoste

Per eliminar les dades d'un hoste de la reserva d'una experiència:

1. Ves a Viatges i toca l'experiència que vols modificar.
  2. Fes clic a Mostra la informació i després a Gestiona els hostes.
  3. Al costat de l'hoste que vulguis eliminar, fes clic a Elimina.
  4. Clica Elimina per confirmar.