Modificar el títol de l'anunci

Pots canviar el títol del teu anunci quan vulguis. És el teu espai, així que no dubtis a posar-li un nom que destaqui allò que fa que sigui especial. No cal que el teu anunci tingui sempre el mateix títol.

Modificar el títol de l'anunci

1. Fes un clic a Anuncis i selecciona l'anunci que vols modificar.
  2. A l'Editor d'anuncis, clica El teu espai.
  3. Selecciona Títol i fes els canvis corresponents.
  4. Fes clic a Desa.

Tingues en compte que els canvis poden tardar fins a una hora en aparèixer a l'anunci.

Necessites inspiració per posar un títol a l'anunci? Al Centre de recursos, hi trobaràs consells i recomanacions de tota mena per fer d'amfitrió.

Tingues en compte que, quan escriguis un títol, has de complir la nostra Política de contingut; és a dir, no pots incloure informació que indueixi a error ni fer servir símbols ni emojis. Llegeix més informació sobre com millorar el teu anunci.