Com puc verificar el meu número de telèfon?

Per verificar el teu número de telèfon:

1. Ves a Perfil a airbnb.com
  2. Al costat del Número de telèfon, fes clic a Afegeix un número de telèfon
  3. Selecciona el teu país i inserirem automàticament el codi de país correcte
  4. Introdueix el codi d'àrea i el número de telèfon
  5. Fes clic a Verifica mitjançant SMS o Verifica mitjançant una trucada. T'enviarem un codi de 4 dígits a través d'un missatge de text (SMS) o d'una trucada telefònica automatitzada
  6. Introdueix el codi i fes clic a Verifica

Si no veus cap missatge de confirmació, intenta actualitzar la pàgina. Si l'opció que has seleccionat no funciona, prova amb l'altra.

Després de verificar el teu número de telèfon, pots gestionar les notificacions de missatges de text anant al Compte i triant Notificacions. Tal com és habitual, tant la recepció com l'enviament de missatges podrien estar subjectes a tarifes estàndard per a missatges o dades. Per això et recomanem que et posis en contacte amb el proveïdor del servei telefònic per confirmar-ho.

Per què he de verificar-lo?

Si disposes d'un número verificat, els amfitrions, els hostes i Airbnb poden posar-se en contacte amb tu per parlar de qualsevol tema relacionat amb les reserves o el teu compte. Abans de publicar un anunci, demanem als amfitrions que el verifiquin. Els hostes també l'han de verificar abans de fer una reserva. També cal que hagis verificat el número per completar el procés d'identificació verificada.