Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?
Amfitrió

Afegir la informació sobre la distribució dels llits a l'anunci

When potential guests consider your space, they are often working out who is going to sleep where. Help them by adding detailed info about sleeping arrangements.

Com afegir o modificar la distribució dels llits?

  1. Clica Anuncis i selecciona l'anunci que vols modificar.
  2. A l'editor d'anuncis, clica El teu espai.
  3. Fes un clic a Recorregut fotogràfic i, a continuació, a cada espai.
  4. Clica Disposició dels llits.
  5. Tria el tipus i el nombre de llits.
  6. Fes clic a Desa.
T'hem ajudat amb aquest article?

Articles relacionats

Obtén ajuda amb les reserves, el compte i molt més.
Inicia la sessió o registra't