Com establir i personalitzar els preus per nit

Sharing your space can bring you lasting memories, worldwide connections, and cash in your pocket—but it all begins with pricing.

Your calendar will display your default nightly price on all dates you haven’t customized. You can customize your prices for any nights you choose, such as high-demand dates like holidays or special events.

Establir el preu per nit predeterminat:

Si vols que el preu canviï en funció de la demanda, activa l'ajust de preus intel·ligent. En cas contrari:

1. Ves a Calendari i selecciona l'anunci que vulguis.
  2. Al tauler que hi ha al costat de Calendari, fes un clic a la pestanya Preus.
  3. Ves a la secció Preu per nit dins de Preus.
  4. Introdueix el preu per nit predeterminat i fes un toc a Desa.

Els canvis només s'aplicaran a les reserves que rebis en endavant. No afectaran les reserves que tinguis pendents o confirmades.

Com establir preus personalitzats per a nits concretes:

1. Ves a Calendari i selecciona l'anunci que vulguis.
  2. Selecciona una o diverses nits.
  3. Introdueix el preu personalitzat al camp de preus.
  4. Fes clic a Desa.

El nou preu personalitzat es mostrarà a les nits seleccionades i anul·larà el preu per nit predeterminat, així com les tarifes de l'ajust de preus intel·ligent, els preus de cap de setmana i els preus per a estades llargues que hagis establert.

Learn more about further customizing your pricing:

T'hem ajudat amb aquest article?

Articles relacionats

• Amfitrió

Gestionar la configuració de preus

Per fixar el preu per nit o oferir descomptes, entre altres coses, cal que modifiquis l'anunci.
  • Amfitrió

Fixar el preu de l'allotjament

Pots consultar anuncis semblants a la teva ciutat o barri per tenir una referència dels preus de mercat, però el preu que triïs és cosa teva…
  • Amfitrió

Ajust de preus intel·ligent

L'ajust de preus intel·ligent fa que els preus pugin i baixin automàticament segons la demanda que tinguin els anuncis com el teu.