Com puc posar en pausa, marcar com a No publicat o desactivar l'anunci?

Si no vols rebre més sol·licituds ni consultes, pots posar l'anunci en pausa, marcar-lo com a No publicat o desactivar-lo.

Posar l'anunci en pausa o marcar-lo com a No publicat no afecta les reserves confirmades. Per poder desactivar un anunci, hauràs de completar totes les reserves que tinguis en aquell moment.

Posa l'anunci en pausa durant un període de temps determinat

Per posar l'anunci en pausa i ocultar-lo dels resultats de cerca durant un període de temps determinat:

1. Entra a airbnb.com, ves a Els teus anuncis i selecciona l'anunci.
    2. Tria l'anunci que vols actualitzar fent clic al nom de l'anunci o a la icona de tres punts .
    3. Fes clic a Modifica.
    4. A la pàgina de l'anunci, desplaça't cap avall fins que vegis l'opció Estat de l'anunci i fes clic a Modifica.
    5. Un cop siguis dins de la Pàgina de l'estat de l'anunci, fes clic a Canvia l'estat i selecciona En pausa al menú desplegable.
    6. Introdueix les dates d'inici i de finalització i fes clic a Desa.

Pots posar el teu allotjament en pausa fins a 6 mesos a partir de la data actual. L'anunci es reactivarà automàticament quan s'acabi el termini que hagis marcat. El dia abans t'enviarem un recordatori per correu electrònic.

Marca l'anunci com a No publicat temporalment

Si vols eliminar l'anunci dels resultats de cerca de manera permanent:

1. Entra a airbnb.com, ves a Els teus anuncis i selecciona l'anunci.
    2. Per triar l'anunci que vols actualitzar, fes clic al nom de l'anunci o a la icona dels tres punts .
    3. Fes clic a Modifica.
    4. A la pàgina de l'anunci, desplaça't cap avall fins que vegis l'opció Estat de l'anunci i fes clic a Modifica.
    5. Un cop siguis dins de la Pàgina de l'estat de l'anunci, fes clic a Canvia l'estat i selecciona Marcar com a No publicat al menú desplegable.
    6. Segueix les instruccions de la pantalla per marcar l'anunci com a No publicat temporalment.

Pots reactivar l'anunci en qualsevol moment des de la pàgina Gestiona els anuncis.

Desactiva l'anunci de forma permanent

Per desactivar un anunci de forma permanent:

1. Entra a airbnb.com, ves a Els teus anuncis i selecciona l'anunci.
    2. Per triar l'anunci que vols actualitzar, fes clic al nom de l'anunci o a la icona dels tres punts .
    3. Fes clic a Modifica.
    4. A la pàgina de l'anunci, desplaça't cap avall fins que vegis l'opció Estat de l'anunci i fes clic a Modifica.
    5. Quan siguis dins de la Pàgina de l'estat de l'anunci, fes clic a Canvia l'estat i selecciona Desactiva al menú desplegable.
    6. Segueix les instruccions per desactivar l'anunci.

No podràs desactivar l'anunci de forma permanent si tens alguna reserva o sol·licitud de reserva pendents. Les avaluacions de l'allotjament seguiran apareixent al teu perfil públic, ja que no es poden eliminar.

Si vols desactivar el teu compte d'Airbnb, aquí trobaràs més informació sobre com fer-ho desactivar o eliminar el teu compte.