Temps de preparació entre reserves

The availability of your listings largely depends on the length of preparation time you need between reservations. For instance, you may require a 48-hour window between guests for enhanced cleaning.

Per configurar el temps de preparació entre reserves:

1. Ves a Calendari i selecciona el calendari de l'anunci que vols.
  2. Ves al tauler de la dreta per trobar la configuració dels preus i de la disponibilitat.
  3. A continuació, fes clic a Disponibilitat.
  4. Fes clic a Temps de preparació.
  5. Tria l'opció que prefereixis.
  6. Fes clic a Desa.