Afegeix una guia al teu anunci

No pots portar els hostes a fer una ruta per ensenyar-los la zona? Dedica uns minuts a crear una guia: és una forma excel·lent d'atraure viatgers.

Quan hagis completat els passos per publicar el teu anunci, podràs recomanar els teus restaurants, botigues, parcs i llocs preferits.

Crear una guia o modificar-la

Només el titular de l'anunci i els coamfitrions amb accés complet poden crear una guia i modificar-la. A continuació t'expliquem com fer-ho:

1. Fes un clic a Anuncis i selecciona l'anunci que vols modificar.
  2. A l'Editor d'anuncis, fes clic a Guia per a l'arribada.
  3. Després, fes un clic a Guies.
  4. Modifica el títol, la foto de portada i tria amb quins anuncis vols vincular la guia.
  5. Fes un clic a Afegeix a la guia per introduir llocs d'interès, barris i recomanacions sobre la ciutat.

Les guies dels amfitrions són públiques i tothom pot accedir-hi a Airbnb. També pots compartir la guia perquè estigui disponible fora del lloc web d'Airbnb o, fins i tot, fer clic a Previsualitza i imprimeix per deixar una còpia impresa per als hostes. Més informació sobre com afegir una guia per a l'hoste al teu anunci.