Salta
Salta al contingut d'ajuda principal

Com li envio una confirmació prèvia a un hoste?

Quan envies la confirmació prèvia, els hostes disposen d'un termini de 24 hores per confirmar la reserva; de moment, no cal que facis res més.

Envia la confirmació prèvia només en cas que estiguis preparat per confirmar la reserva. Si l'hoste reserva el teu espai en un termini de 24 hores, la reserva es confirmarà automàticament.

Per donar la confirmació prèvia a un hoste:

  1. Ves a la Safata d'entrada a airbnb.com
  2. Obre el fil de missatges que tens amb l'hoste
  3. Clica a Confirmació prèvia
  4. Si dones la confirmació prèvia a diversos hostes per a les mateixes dates, hauries d'informar a cada hoste del fet que hi ha altres persones interessades en reservar

Hi ha un parell de coses que cal saber sobre les confirmacions prèvies:

  • Les dates en qüestió del calendari del teu anunci encara segueixen marcades com a disponibles quan envies la confirmació prèvia a un hoste.
  • Pots oferir una confirmació prèvia a diversos hostes per a les mateixes dates. Quan l'espai estigui complet, se n'informarà automàticament a la resta d'hostes.
  • Els hostes tenen 24 hores per acceptar la confirmació prèvia abans que caduqui.
  • Si no l'accepten i caduca, hauran d'enviar una nova sol·licitud o consulta per poder fer una reserva. En aquest cas, la nova consulta o sol·licitud mantindrà el preu de la confirmació prèvia inicial. Has de retirar la confirmació prèvia original si vols que l'import de la reserva sigui diferent.
  • Les confirmacions prèvies no anul·len els requisits de reserva.

Eliminar una confirmació prèvia

Si un hoste no ha acceptat una confirmació prèvia i la teva situació canvia, pots eliminar la confirmació prèvia. En aquests moments, només pots eliminar les confirmacions prèvies des d'un ordinador de sobretaula.

Per eliminar una confirmació prèvia:

  1. Accedeix a la Safata d'entrada a airbnb.com
  2. Obre el fil de missatges que tens amb l'hoste
  3. Fes clic a Elimina la confirmació prèvia

Per què no puc enviar una confirmació prèvia?

Si no veus l'opció per enviar una confirmació prèvia a un hoste, vol dir que el teu calendari està bloquejat per a alguna o totes les dates que l'hoste vol reservar.

Per enviar una confirmació prèvia, edita el calendari per indicar que el teu anunci està disponible.