Serveis a Airbnb

Xefs a Vallès Oriental

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de xef

Xef Michelin al teu Airbnb

La meva cuina és una fusió entre les meves arrels peruanes, la tècnica basca i la sensibilitat mediterrània. Crec menús que expliquen històries, cada plat és un pont entre cultures, estacions i emocions.

Xef privat Giuseppe

Cuina tradicional i innovadora, respectant l'entorn i la tradició.

Xef privat Joel

Paella, cuina catalana, sabors creatius, adaptació a tots els gustos i intoleràncies.

Dia de tacos

experiència de cuina mexicana d'autor sabors intensos i frescos.

Xef privat André

Cuina mediterrània, francesa, italiana, japonesa, índia i plats de fusió.

Xef privat amb Santiago

Gaudeix d'una experiència d'alta cuina amb un xef de prestigi.

David, el xef privat

Cuina professional, fleca, xocolateria, estilisme gastronòmic.

Gastronomia casolana per Teo

Codi promocional: BCNXMASS30 per a un 30 % de descompte fins al 31/12. Reserva ara per a més endavant el 2026. M'especialitzo en cuina saludable i vaig ser escollit com a empleat del trimestre a Hyatt Regency.

Xef privat Jorge Luis

Cuines mediterrània, asiàtica i llatinoamericana, especialista en dietes especials.

Xef privat Jaume

Mediterrània, internacional, vegana, arrossos gurmet.

Xef Baron Creativitat Amb productes frescos

Xef especialitzat en cuina mediterrània, apassionat pels sabors frescos i autèntics. La meva cuina uneix senzillesa, creativitat i ànima mediterrània.

Xef privada: Taty Fernandez

Gaudeix d'experiències gastronòmiques personalitzades amb els nostres serveis de xef privat. Des de tapes creatives fins a àpats complets o menús a mida. portem els sabors, la calidesa i l'ànima a la teva taula.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari