Serveis a Airbnb

Xefs a Scandicci

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Scandicci

Xef

Florència

Sopar de luxe amb el xef Antonio Patella

9 anys d'experiència em vaig formar a la famosa escola ALMA i vaig treballar en restaurants amb estrelles Michelin. Vaig estudiar a l'escola ALMA i em vaig formar als millors restaurants San Domenico i Enrico Bartolini. Després de l'escola d'ALMA i de treballar en dos restaurants amb estrelles Michelin, vaig cuinar a tot el món.

Xef

Montecatini Terme

Un tast de la Toscana d'Amerigo

30 anys d'experiència La meva carrera culinària abarca cuines a Itàlia, Anglaterra, França i els Estats Units. He completat formació de sommelier i cursos de maridatge de menjar i vins. A Florència, vaig obrir Ristorante Baccarossa, un restaurant de 40 places especialitzat en peix.

Xef

Autèntica experiència de cuina de Luca a Florència

Tinc 10 anys d'experiència. Tinc una carrera de cuina rica i diversa arrelada en les tradicions familiars i en l'experiència pràctica. He completat cursos de cuina regional, elaboració de pasta i forn de pa de massa fermentada. Vaig fundar una empresa especialitzada en restauració, classes de cuina i serveis de xef personal.

Xef

Florència

Sabors italians de Valentina

Soc un sommelier local apassionat i també soc xef i he treballat en restaurants i hotels italians de renom. M'encanta compartir els meus coneixements sobre el vi i el menjar. Combino receptes tosques, la passió pels ingredients locals i ecològics i el tast de vins, creant una fusió única. Em vaig graduar a l'escola culinària de Florència i tinc 13 anys d'experiència com a xef Soc membre de l'Associació de Sommelier Italiana (AIS) com a sumiller i degustació.

Xef

La cuina italiana avançada de Roberto

Amb més de 30 anys d'experiència en el món de la cuina, he fet que la meva passió sigui la meva artesania. Vaig néixer a Nàpols i des d'una edat jove vaig respirar les aromes de la cuina de casa meva: va ser la meva àvia qui em va donar l'amor pels plats tradicionals napolitans, que encara representen les arrels del meu estil culinari. Després d'assistir a l'escola hotelera, vaig tenir l'oportunitat de treballar en hotels i restaurants de gran prestigi, on vaig refinar les meves habilitats tècniques i vaig aprofundir l'art de l'hospitalitat. Avui segueixo experimentant la cuina amb el mateix entusiasme que mai. Ensenyo als nens que volen prendre aquest camí i ofereixo un servei exclusiu de xef a casa, aportant la qualitat, la professionalitat i la calidesa d'una experiència autèntica directament als allotjaments dels meus clients.

Xef

Tradició i creativitat amb el xef Massimiliano

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari