
Serveis a Airbnb
Xefs a Raiguer
Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.
Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Raiguer

Xef
Cuina mediterrània de Juan Carlos
20 anys d'experiència Originari de l'Argentina, vaig passar 15 anys perfeccionant les meves habilitats a Itàlia. Vaig guanyar experiència en els aclamats restaurants espanyols de Lasarte i Kursaal. Vaig aprendre del xef que hi ha darrere d'un restaurant Michelin de tres estrelles al País Basc.

Xef
Barbacoa mediterrània de José
12 anys d'experiència Sempre estic aprenent, evolucionant i creant noves maneres d'elevar els plats a la graella. Els meus avis m'ho van ensenyar tot, des de triar fusta fins a seleccionar els millors talls. Tinc anys d'experiència pràctica a la graella que m'ha permès dominar el meu ofici.

Xef
Experiència culinària mallorquina de Lucas
He treballat en restaurants amb estrelles Michelin i com a xef en cap a Londres i Sydney. M'he llicenciat en gestió hotelera i hospitalitat, i he completat una classe magistral de la carnisseria. Vaig tenir l'honor de cuinar per als Oscar del 2017 i de servir a Sir Paul McCartney a Brighton.

Xef
Els millors arròs i paellas de David
5 anys d'experiència xef a casa a Mallorca, especialitzat en arròs, paelles, fideuàs i tapes. Em vaig formar en tècniques d'arròs amb l'Alex del Vicio i l'Edu Torres a Molino Roca. He cuinat per a la federació de futbol de les Illes Balears, per a la federació de pàdel, per a l'antic futbolista Roger Smith i l'emprenedor argentí Manolo Ugarte, entre d'altres

Xef
Gaudeix de la Mediterrània amb en Paul
21 anys d'experiència. Amplia perspectiva culinària, especialitzada en cuina mediterrània, peruana i japonesa. Em vaig formar a la Universitat Gastronòmica de les Illes Baleares. Vaig ser el xef executiu del restaurant asiàtic Arume. Vaig treballar en molts llocs del món

Xef
Sopar de qualitat mediterrània amb Metus
8 anys d'experiència tant per a sopars romàntics com per a esdeveniments especials, crea àpats atrevits d'inspiració mediterrània. Seguint el meu amor per la gastronomia, vaig aprendre a cuinar, a barrejar la passió i la tradició. He ofert els meus menús especialitzats per a nombrosos esdeveniments gastronòmics d'alta gamma.
Tots els serveis de xef

Cuina basca-mediterrània de Carlos
Tinc 18 anys d'experiència. He cuinat en diversos restaurants de renom, com el Etxanobe, amb estrelles Michelin. M'he format a Leioa Hospitality School i tinc una formació addicional en cuina tailandesa. He participat i guanyat diversos concursos de pintxos al País Basc ».

Sopar de fusió italiana amb Giuseppe
He cuinat i viatjat molt per tota Itàlia, treballant en molts restaurants destacats. He treballat a les cuines de Ducati Caffé, Gusto, Sicília i altres. Vaig preparar un menú tot-sushi amb peix fresc i marisc per a la família d'un famós actor.

Cuina de fusió amb l'Eduardo
8 anys d'experiència. Soc un xef espanyol que cuina en iots, hotels i restaurants a tota Europa. M'he format en cuines internacionals des de Bilbao fins a Nova York. He passat els últims 4 hiverns com a xef personal per a un propietari d'un iot a Nova York i Itàlia.

Cuina vegana curativa amb la Mariana
10 anys d'experiència. Soc un xef a base de plantes centrat en la cuina vegana crua i la nutrició esportiva. M'he format amb el xef de cuina a base de plantes Matthew Kenney i he estudiat a Le Cordon Bleu. He cuinat per a atletes, celebritats i clients d'alt perfil.

Prova el por Pau mediterrani
Vaig treballar en diversos continents i països, ampliant la meva perspectiva culinària. Vaig aprendre a la Universitat Gastronòmica de les Illes Balears i a l'Institut Paul Bocuse. Vaig treballar com a xef executiu al famós restaurant Arume.

Menjar mediterrani de Paul
15 anys d'experiència Des dels 17 anys, he viatjat a Tailàndia, Uruguai i molt més per seguir la meva carrera. Em vaig formar a la Universitat Gastronòmica de la UIB de les Illes Balears i a l'Institut Lyfe. La meva estada a Xoriguer i Sumaq, amb estrelles Michelin, em va portar a una feina de xef executiu a l'Arume.

Cocina sin frontier por Julian
12 anys d'experiència Trayectoria en cellers de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena i San Ignacio. Vaig perfeccionar els meus coneixements culinaris en un postgrau de dos anys. Vaig treballar com a xef privat per a una personalitat destacada a Forbes.

Experiència mediterrània amb el xef Esteban
10 anys d'experiència dirigeix EL SUSHI AMAR al mercat de Santa Catalina i ofereix marisc fresc i plats de sushi que vaig entrenar a l'Escola de cuina de Córdoba a l'Argentina. El BAR de SUSHI i MARISC AMAR de Palma guanya una puntuació de 5 estrelles i l'aclamació local per als plats de qualitat

FlavorsDeMallorca amb el xef Esteban
20 anys d'experiència Xef apassionat i creatiu, combinen frescor i tradició en cada plat. Vaig obtenir la llicenciatura a l'Escola de Cuina Professional de Còrdova, Argentina, el 2004. Tinc una llarga experiència a l'Argentina, Itàlia, Formentera i Mallorca.

Sopar de fusió llatinoamericana
He treballat a través de l'Amèrica Llatina i els Estats Units. M'he format amb el xef Saverio Stassi a l'escola de gastronomia de la Universitat dels Andes. Dirigeixo l'equip culinari de l'Hotel Sierra Linda.

Cuina mediterrània creativa amb Graciela
30 anys d'experiència vaig aprendre de la meva mare, que era xef privada del president de Tunísia Habib Bourguiba. També he après de dirigir el meu propi restaurant, així com de la cuina familiar i d'esdeveniments. Dirigeixo el meu propi restaurant a Palma de Mallorca i cuino en privat per a altres persones a l'estiu.

Sopar privat a mida de Jackson
20 anys d'experiència dirigia una empresa de restauració al Regne Unit, però ara celebro els sabors d'Espanya. Vaig treballar a AP&Co., una de les millors empreses de restauració de luxe de Londres. Em van nomenar el millor proveïdor de casaments de l'est d'Anglaterra.
Xefs privats que et preparen un àpat insuperable
Professionals locals
Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats
Seleccionats especialment per la qualitat
Revisem l'experiència culinària de tots els xefs
Una història d'excel·lència
Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari
Descobreix més serveis a Raiguer
Més informació sobre Airbnb
Més serveis
- Xefs privats Barcelona
- Serveis de fotografia València
- Entrenadors personals Alacant
- Xefs privats Palma
- Xefs privats Marsella
- Xefs privats Barcelonès
- Serveis de fotografia Aix-en-Provence
- Xefs privats Nord de Palma District
- Serveis de fotografia Girona
- Xefs privats Cassis
- Xefs privats Serra de Tramuntana
- Xefs privats Sitges
- Entrenadors personals Baix Empordà
- Entrenadors personals Alacantí
- Entrenadors personals Barcelona
- Entrenadors personals Palma
- Serveis de fotografia Marsella
- Entrenadors personals Barcelonès
- Entrenadors personals Nord de Palma District
- Serveis de fotografia Cassis
- Massatges Serra de Tramuntana
- Serveis de fotografia Sitges
- Maquillatge Barcelona
- Serveis de fotografia Palma