Sopars i dinars d'autor per Llorenç
He estudiat rebosteria a París i cuino menús inspirats en les receptes de la meva àvia.
S'ha traduït automàticament
Xef a Palma
Aquest servei es presta a domicili
Copia de l'àpat lliurat
€ 98 € 98 per viatger
Aquesta proposta consisteix en l'elaboració d'un menú degustació a l'allotjament del restaurant. Cada plat combina productes locals i tècniques de cuina apreses en formacions a París, Madrid i Barcelona. En aquesta opció, les receptes tradicionals mallorquines es reinterpreten amb un enfocament contemporani. La preparació i l'emplaçament dels plats es fan a l'allotjament, en un entorn acollidor i proper.
Pots enviar un missatge a Llorenç per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
8 anys d'experiència
Treballo com a cuiner per a famílies locals i visitants que busquen sabors autèntics.
Fita professional
He creat el meu propi projecte culinari, on faig honor a les receptes de la meva àvia.
Educació i formació
Vaig estudiar rebosteria a París i vaig fer formacions culinàries a Madrid i Barcelona.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Palma i Inca. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Llorenç fa d'amfitrió com a particular
És la persona responsable d'aquest servei.
€ 98 Des de: € 98 per viatger
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?


