Serveis a Airbnb

Xefs a Baix Llobregat

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Baix Llobregat

Xef

Barbacoa en un àtic del centre amb un xef

Com a xef professional amb més de 14 anys d'experiència, m'especialitzo en crear experiències culinàries inoblidables i en crear l'entorn perfecte. Cuinar no és només una feina per a mi, és la meva passió i no m'agrada més que compartir-la amb altres persones. Soc una persona sociable que gaudeix coneixent gent nova i intercanviar històries. Les meves aventures culinàries m'han portat a més de 125 països i he tingut el privilegi de viure en 5 diferents. Sempre busco noves experiències gastronòmiques, cosa que m'ha portat a conèixer gent increïble. La meva dona Kiira, que comparteix la meva passió pel menjar i els viatges, ens acompanyarà per ajudar-nos a fer que aquesta experiència sigui inoblidable. És vegana, cosa que significa que coneixem bé el món dels productes vegans. Explora el món junts, un mos a la vegada!

Xef

Sopar creatiu acolorit amb Jana

9 anys d'experiència vaig treballar en un gran restaurant d'Escòcia, desenvolupant les meves habilitats i creativitat. Vaig obtenir la meva educació a la cuina. La cuina és el meu art: bella, vibrant i feta amb amor i somriure.

Xef

Menús de degustació de marisc avantguarda amb Graciela

6 anys d'experiència que he entrenat en moltes cuines, influenciat per la cuina francesa i la passió pels restaurants elegants. En aquests restaurants, vaig aprendre tècniques avançades i enfocaments creatius. Les meves tècniques es basen en la innovació i en ingredients d'alta qualitat.

Xef

Sabors mediterranis creatius de Janna

Vaig créixer a la costa d'Espanya i he cuinat a les millors cuines d'arreu del món. M'he llicenciat en arts culinàries internacionals a Suïssa. Vaig estudiar cuina d'alta gamma a la capital mundial de la gastronomia.

Xef

Cuina catalana arrelada amb en Jordi

10 anys d'experiència en restaurants d'alta gamma. Tinc un gran amor pel producte i la cuina tradicional, però accepto amb habilitat la tècnica per elevar els sabors de cada plat.

Xef

Barcelona

Pastisseria i sabrosos restaurants de María

10 anys d'experiència he estat cuinant des de 12 anys, especialitzat tant en pastisseria com cuina salada. Vaig obtenir títols en gastronomia i hospitalitat a Barcelona, Equador i els Estats Units. Vaig perfeccionar les meves habilitats en una cuina amb estrelles Michelin, refinant tècniques culinàries.

Tots els serveis de xef

Tradicions de la cuina catalana de Marc

Som l'Esther i en Marc, dos catalans apassionats per la nostra cultura i gastronomia que et conviden a descobrir Catalunya a través d'un sopar clandestí compartit amb la gent de la zona. En Marc és xef i entrenat a El Bulli amb Ferran Adrià, que li ha permès desenvolupar la creativitat i els requisits necessaris per equipar aquesta experiència amb la màxima autenticitat i exclusivitat. A més, com a grans entusiastes del vi, ens encanta combinar els nostres plats amb vins dels millors cellers catalans. Vine i descobreix Catalunya des de la teva cadira!

Sabors de fusió d'Israe

Tinc 20 anys d'experiència. Soc un professional culinari amb experiència que combina sabors internacionals. Vaig estudiar hospitalitat i tinc experiència pràctica a tot el món. Viatjar ha informat les meves habilitats culinàries i la meva sensibilitat, així com el meu enfocament en la meva carrera.

Menús mediterranis de Pablo

Al llarg de la meva trajectòria culinària, he tingut l'oportunitat d'explorar sabors de tot el món i tècniques culinàries perfectes. No obstant això, va ser compartir la meva passió per cuinar amb altres persones que vaig descobrir la meva veritable vocació. La cuina per a voi em permet crear experiències gastronòmiques úniques i personalitzades, adaptades als teus gustos i preferències. Cada plat és una obra d'art, i cada client, una inspiració.

Els sabors del llevant amb en Sam

12 anys d'experiència m'especialitzo en transformar ingredients senzills en àpats extraordinaris. Tinc un títol en dret de la Universitat de Damasc, però la meva passió és l'hospitalitat. Des de Beirut fins a Barcelona, m'encanta rebre hostes d'arreu del món a casa meva.

Brunch&Fine a base de plantes amb Federico

3 anys d'experiència Som dos xefs apassionats que entrenen diàriament, refinant les nostres habilitats per oferir restaurants elegants. Tenim una àmplia formació formal a través d'universitats i cursos culinaris. Hem treballat en moltes cuines professionals, perfeccionant la nostra artesania.

Cuina de fusió colorida amb la Camila

He explorat diversos sabors i tècniques de cuina a tot el món. M'he especialitzat en gastronomia i esdeveniments. Estic estudiant per a un màster en aliments i begudes. Vaig dirigir la cuina de Pachama South American Food i vaig desenvolupar menús innovadors.

Preparació d'àpats de rendiment per Daniele

He treballat en hotels i restaurants de 6 anys i he creat àpats per a clients centrats en la nutrició. Vaig estudiar el temps de nutrició, el disseny del menú i l'equilibri energètic per donar suport als objectius de rendiment. Soc un ANutr certificat i reconegut per unir la pràctica culinària amb la nutrició.

Sopar d'inspiració mundial d'Helio

8 anys d'experiència que he cuinat a les cuines de l'Amèrica del Sud i Europa. Vaig estudiar gastronomia tecnològica al Senac Brasil el 2013. Vaig treballar a Gracia Bar i Pizzaria Via Roma, al Brasil.

Creacions amb arròs: paelles i molt més

Tinc 20 anys d'experiència. Soc xef especialitzat en la creació de menús sensorials i gastronòmics que evoquen emoció. També tinc un màster en gestió de restaurants. També m'he format en un restaurant amb estrelles Michelin dirigit pel xef espanyol Martín Berasategui.

Tapes, paella i sabors mediterranis de Pablo

Amb una àmplia experiència en hostaleria, he treballat com a xef en hotels de luxe a l'Argentina, perfeccionant el servei d'atenció al client i els serveis d'alta gamma. També he guanyat una experiència valuosa en bistrós i he treballat en restaurants de renom d'Andorra i Barcelona, organitzant esdeveniments culinaris. La meva diversa trajectòria m'ha proporcionat una vista àmplia i versàtil, adaptant-me fàcilment a diferents reptes gastronòmics.

Sabors europeus de Federico

25 anys d'experiència Soc un gastronomista apassionat amb experiència a tot Europa i Amèrica. Em vaig formar en escola culinària i en diferents restaurants de Barcelona. Vaig ser propietari i vaig dirigir Locanda del León d'Oro durant una dècada.

Creacions franco-mediterranes de Bruno

27 anys d'experiència La meva cuina equilibra els fonaments francesos amb l'estil mediterrani i el món. Vaig passar anys refinant les meves habilitats culinàries als restaurants abans de començar les meves pròpies. També m'he format amb Paul Bocuse, un xef llegendari i influent, a Grenoble, França.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari