Serveis a Airbnb

Xefs a Nord de Palma District

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Nord de Palma District

Xef

Sopar de fusió llatinoamericana

He treballat a través de l'Amèrica Llatina i els Estats Units. M'he format amb el xef Saverio Stassi a l'escola de gastronomia de la Universitat dels Andes. Dirigeixo l'equip culinari de l'Hotel Sierra Linda.

Xef

Autèntic menjar italià i de fusió d'Irene

5 anys d'experiència. Soc un xef italià que domina la cuina de fusió, incloent-hi menjar a base de plantes i del Carib. Vaig créixer aprenent a cuinar al restaurant familiar. Vaig dirigir un bed and breakfast on servia àpats frescos i ecològics.

Xef

Cuina mediterrània creativa amb Graciela

30 anys d'experiència vaig aprendre de la meva mare, que era xef privada del president de Tunísia Habib Bourguiba. També he après de dirigir el meu propi restaurant, així com de la cuina familiar i d'esdeveniments. Dirigeixo el meu propi restaurant a Palma de Mallorca i cuino en privat per a altres persones a l'estiu.

Xef

Experiència mediterrània amb el xef Esteban

10 anys d'experiència dirigeix EL SUSHI AMAR al mercat de Santa Catalina i ofereix marisc fresc i plats de sushi que vaig entrenar a l'Escola de cuina de Córdoba a l'Argentina. El BAR de SUSHI i MARISC AMAR de Palma guanya una puntuació de 5 estrelles i l'aclamació local per als plats de qualitat

Xef

Cuina vegana curativa amb la Mariana

10 anys d'experiència. Soc un xef a base de plantes centrat en la cuina vegana crua i la nutrició esportiva. M'he format amb el xef de cuina a base de plantes Matthew Kenney i he estudiat a Le Cordon Bleu. He cuinat per a atletes, celebritats i clients d'alt perfil.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari