
Serveis a Airbnb
Xefs a L'Hospitalet de Llobregat
Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.
Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a L'Hospitalet de Llobregat

Xef
Barbacoa en un àtic del centre amb un xef
Com a xef professional amb més de 14 anys d'experiència, m'especialitzo en crear experiències culinàries inoblidables i en crear l'entorn perfecte. Cuinar no és només una feina per a mi, és la meva passió i no m'agrada més que compartir-la amb altres persones. Soc una persona sociable que gaudeix coneixent gent nova i intercanviar històries. Les meves aventures culinàries m'han portat a més de 125 països i he tingut el privilegi de viure en 5 diferents. Sempre busco noves experiències gastronòmiques, cosa que m'ha portat a conèixer gent increïble. La meva dona Kiira, que comparteix la meva passió pel menjar i els viatges, ens acompanyarà per ajudar-nos a fer que aquesta experiència sigui inoblidable. És vegana, cosa que significa que coneixem bé el món dels productes vegans. Explora el món junts, un mos a la vegada!

Xef
Sopar creatiu acolorit amb Jana
9 anys d'experiència vaig treballar en un gran restaurant d'Escòcia, desenvolupant les meves habilitats i creativitat. Vaig obtenir la meva educació a la cuina. La cuina és el meu art: bella, vibrant i feta amb amor i somriure.

Xef
Menús de degustació de marisc avantguarda amb Graciela
6 anys d'experiència que he entrenat en moltes cuines, influenciat per la cuina francesa i la passió pels restaurants elegants. En aquests restaurants, vaig aprendre tècniques avançades i enfocaments creatius. Les meves tècniques es basen en la innovació i en ingredients d'alta qualitat.

Xef
Sabors mediterranis creatius de Janna
Vaig créixer a la costa d'Espanya i he cuinat a les millors cuines d'arreu del món. M'he llicenciat en arts culinàries internacionals a Suïssa. Vaig estudiar cuina d'alta gamma a la capital mundial de la gastronomia.

Xef
Cuina catalana arrelada amb en Jordi
10 anys d'experiència en restaurants d'alta gamma. Tinc un gran amor pel producte i la cuina tradicional, però accepto amb habilitat la tècnica per elevar els sabors de cada plat.

Xef
Barcelona
Pastisseria i sabrosos restaurants de María
10 anys d'experiència he estat cuinant des de 12 anys, especialitzat tant en pastisseria com cuina salada. Vaig obtenir títols en gastronomia i hospitalitat a Barcelona, Equador i els Estats Units. Vaig perfeccionar les meves habilitats en una cuina amb estrelles Michelin, refinant tècniques culinàries.
Tots els serveis de xef

Sabors de fusió d'Israe
Tinc 20 anys d'experiència. Soc un professional culinari amb experiència que combina sabors internacionals. Vaig estudiar hospitalitat i tinc experiència pràctica a tot el món. Viatjar ha informat les meves habilitats culinàries i la meva sensibilitat, així com el meu enfocament en la meva carrera.

Menús mediterranis de Pablo
Al llarg de la meva trajectòria culinària, he tingut l'oportunitat d'explorar sabors de tot el món i tècniques culinàries perfectes. No obstant això, va ser compartir la meva passió per cuinar amb altres persones que vaig descobrir la meva veritable vocació. La cuina per a voi em permet crear experiències gastronòmiques úniques i personalitzades, adaptades als teus gustos i preferències. Cada plat és una obra d'art, i cada client, una inspiració.

Els sabors del llevant amb en Sam
12 anys d'experiència m'especialitzo en transformar ingredients senzills en àpats extraordinaris. Tinc un títol en dret de la Universitat de Damasc, però la meva passió és l'hospitalitat. Des de Beirut fins a Barcelona, m'encanta rebre hostes d'arreu del món a casa meva.

Brunch&Fine a base de plantes amb Federico
3 anys d'experiència Som dos xefs apassionats que entrenen diàriament, refinant les nostres habilitats per oferir restaurants elegants. Tenim una àmplia formació formal a través d'universitats i cursos culinaris. Hem treballat en moltes cuines professionals, perfeccionant la nostra artesania.

Cuina de fusió colorida amb la Camila
He explorat diversos sabors i tècniques de cuina a tot el món. M'he especialitzat en gastronomia i esdeveniments. Estic estudiant per a un màster en aliments i begudes. Vaig dirigir la cuina de Pachama South American Food i vaig desenvolupar menús innovadors.

Preparació d'àpats de rendiment per Daniele
He treballat en hotels i restaurants de 6 anys i he creat àpats per a clients centrats en la nutrició. Vaig estudiar el temps de nutrició, el disseny del menú i l'equilibri energètic per donar suport als objectius de rendiment. Soc un ANutr certificat i reconegut per unir la pràctica culinària amb la nutrició.

Sopar d'inspiració mundial d'Helio
8 anys d'experiència que he cuinat a les cuines de l'Amèrica del Sud i Europa. Vaig estudiar gastronomia tecnològica al Senac Brasil el 2013. Vaig treballar a Gracia Bar i Pizzaria Via Roma, al Brasil.

Creacions amb arròs: paelles i molt més
Tinc 20 anys d'experiència. Soc xef especialitzat en la creació de menús sensorials i gastronòmics que evoquen emoció. També tinc un màster en gestió de restaurants. També m'he format en un restaurant amb estrelles Michelin dirigit pel xef espanyol Martín Berasategui.

Tapes, paella i sabors mediterranis de Pablo
Amb una àmplia experiència en hostaleria, he treballat com a xef en hotels de luxe a l'Argentina, perfeccionant el servei d'atenció al client i els serveis d'alta gamma. També he guanyat una experiència valuosa en bistrós i he treballat en restaurants de renom d'Andorra i Barcelona, organitzant esdeveniments culinaris. La meva diversa trajectòria m'ha proporcionat una vista àmplia i versàtil, adaptant-me fàcilment a diferents reptes gastronòmics.

Sabors europeus de Federico
25 anys d'experiència Soc un gastronomista apassionat amb experiència a tot Europa i Amèrica. Em vaig formar en escola culinària i en diferents restaurants de Barcelona. Vaig ser propietari i vaig dirigir Locanda del León d'Oro durant una dècada.

Creacions franco-mediterranes de Bruno
27 anys d'experiència La meva cuina equilibra els fonaments francesos amb l'estil mediterrani i el món. Vaig passar anys refinant les meves habilitats culinàries als restaurants abans de començar les meves pròpies. També m'he format amb Paul Bocuse, un xef llegendari i influent, a Grenoble, França.

Fusió italià-brasilea de José Carlos
4 anys d'experiència Un antic estudiant d'enginyeria biomèdica, he treballat al Ritz de París i a Barcelona. Em vaig formar a l'Acadèmia d'Arts Culinàries de Le Bouveret. Vaig treballar en un restaurant amb 3 estrelles Michelin, perfeccionant les meves habilitats en la cuina expressiva.
Xefs privats que et preparen un àpat insuperable
Professionals locals
Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats
Seleccionats especialment per la qualitat
Revisem l'experiència culinària de tots els xefs
Una història d'excel·lència
Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari
Descobreix més serveis a L'Hospitalet de Llobregat
Més serveis
- Xefs privats Barcelona
- Serveis de fotografia València
- Entrenadors personals Alacant
- Xefs privats Palma
- Xefs privats Marsella
- Xefs privats Cannes
- Serveis de fotografia Donostia-Sant Sebastià
- Serveis de fotografia Bordeus
- Serveis de fotografia Antibes
- Xefs privats Barcelonès
- Xefs privats Sant-Tropez
- Serveis de fotografia Aix-en-Provence
- Entrenadors personals Biarritz
- Xefs privats Nord de Palma District
- Serveis de fotografia Girona
- Xefs privats Cassis
- Xefs privats Serra de Tramuntana
- Entrenadors personals Barcelona
- Entrenadors personals Palma
- Serveis de fotografia Marsella
- Serveis de fotografia Cannes
- Entrenadors personals Barcelonès
- Entrenadors personals Nord de Palma District
- Serveis de fotografia Cassis