Serveis a Airbnb

Xefs a El Cajon

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a El Cajon

Xef

Cuina mexicana moderna d'Israel

22 anys d'experiència. Soc un xef experimentat i assessor culinari que va créixer cuinant menjar tradicional mexicà. Vaig estudiar a Le Cordon Bleu Las Vegas, perfeccionant les meves habilitats culinàries. He viatjat pel país ajudant restaurants refinant menús i simplificant cuines.

Xef

Sopar privat sensorialment de Daniella

Tinc 20 anys d'experiència. Soc xef, sommelier i artista visual i crea experiències culinàries úniques. Vaig estudiar art culinari, vaig treballar a Biko & Rústico i vaig aprendre a la cuina de la meva àvia. Vaig guanyar el millor sopar de Baixa (San Diego Magazine) i el primer lloc Ceviche Master of Califòrnia.

Xef

Sabors premiats del xef Toco

15 anys d'experiència elaboro experiències culinàries personalitzades per a retirs, casaments i esdeveniments privats. Vaig estudiar a l'escola culinària del Centre Europeu de Curitiba, Brasil. El 2008, vaig obrir el meu primer restaurant i vaig guanyar un premi nacional important per a la cuina brasilera.

Xef

Cuina baixa-mediterrània amb l'Àngel

Tinc 10 anys d'experiència i tinc experiència pràctica en llocs famosos com Bleu Boheme i Wormwood. Vaig començar a fer càtering a gran escala i vaig evolucionar a les cuines francesa i baixa-mediterrània. Vaig formar part de l'equip que va guanyar el "Millor restaurant nou del 2022" de Wormwood.

Xef

Sabors llatinoamericans de Héctor

9 anys d'experiència soc un xef mexicà-ecuatorià amb una àmplia experiència en cuina sud-americana. Em vaig formar en una universitat culinària de primera classe amb instruccions de influència francesa. He treballat com a xef executiu i restaurants de propietat conjunta a Mèxic i Baixa Califòrnia.

Xef

Sopar a casa

He cuinat en una gran varietat de llocs, des d'un pub gastronòmic fins a obrir el meu propi club de sopar. Em vaig graduar a l'Institut d'Art d'Atlanta amb una llicenciatura en arts culinàries. 2c Chicago, un club de sopar subterrani on vaig cuinar per a 6 hostes/nit entre 2 i 3 setmanes.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari