Serveis a Airbnb

Xefs a Bagno A Ripoli

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Bagno A Ripoli

Xef

Florència

Sopar de luxe amb el xef Antonio Patella

9 anys d'experiència em vaig formar a la famosa escola ALMA i vaig treballar en restaurants amb estrelles Michelin. Vaig estudiar a l'escola ALMA i em vaig formar als millors restaurants San Domenico i Enrico Bartolini. Després de l'escola d'ALMA i de treballar en dos restaurants amb estrelles Michelin, vaig cuinar a tot el món.

Xef

Sopar florentí a la taula de Valeria

Ofereixo experiències úniques i transformadores per a hostes de tot el món. Soc cuiner i amfitrió d'esdeveniments. Consultor de marca i hospitalitat. Cuinar és com expreso el meu amor pels altres. Crec que el bon menjar hauria de sentir-se com un abraçament. Darrere de cadascun dels nostres plats preferits hi ha un record de la infància, una ocasió especial i una història per explicar. M'encanta posar aquest tipus de sensació en un plat i cuinar amb ingredients d'alta qualitat. L'Andrea, la meva parella, és músic professional. Va heretar la seva passió pel menjar del seu avi, un xef professional que li va ensenyar l'art de la cuina tradicional italiana. És un sommelier graduat de tercer nivell a l'Associació de summelier italià. Junts, vam decidir obrir la porta de casa nostra als nous amics, amants del menjar i viatgers amb idees similars per compartir les nostres passions i la nostra visió de la bona vida.

Xef

Florència

Sabors italians de Valentina

Soc un sommelier local apassionat i també soc xef i he treballat en restaurants i hotels italians de renom. M'encanta compartir els meus coneixements sobre el vi i el menjar. Combino receptes tosques, la passió pels ingredients locals i ecològics i el tast de vins, creant una fusió única. Em vaig graduar a l'escola culinària de Florència i tinc 13 anys d'experiència com a xef Soc membre de l'Associació de Sommelier Italiana (AIS) com a sumiller i degustació.

Xef

Montecatini Terme

Un tast de la Toscana d'Amerigo

30 anys d'experiència La meva carrera culinària abarca cuines a Itàlia, Anglaterra, França i els Estats Units. He completat formació de sommelier i cursos de maridatge de menjar i vins. A Florència, vaig obrir Ristorante Baccarossa, un restaurant de 40 places especialitzat en peix.

Xef

Cuina toscana creativa amb la xef Maria Virginia

3 anys d'experiència creixent al meu propi restaurant, vaig aprendre els aspectes bàsics de la cuina tradicional toscana. Vaig completar classes d'especialització per Itàlia. Soc el propietari i xef de Loft, Via della Paz 42.

Xef

Sopar gourmet amb el xef Giacomo Petri

Vaig estudiar a l'escola hotelera de jove i, al llarg dels anys, vaig assistir a classes magistrals amb xefs principals per aprendre tècniques i sistemes de cuina d'avantguarda. La meva passió i la meva vocació per la cuina alimenten la meva professió com a xef professional privat. El meu negoci de xef privat ha estat reconegut a nivell nacional i està en funcionament durant més de 10 anys i té molta demanda a la Toscana, on és líder.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari