Serveis a Airbnb

Xefs a Sonoma

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Sonoma

Xef

Xef d'esdeveniments especials d'Amanda

3 anys d'experiència he cuinat per a una gran varietat d'esdeveniments especials, que ofereixen experiències culinàries inoblidables. Vaig estudiar cuina ecològica de la granja a la taula a l'Escola de Cookeria Ballymaloe a Irlanda. He cuinat per a despedides de soltera, dutxes per a nadons, festes d'aniversari i molt més.

Xef

Els tresors de Tastebud de Pablo

He elaborat experiències culinàries de 25 anys a San Francisco, Napa, Sonoma i Colòmbia. Vaig estudiar sommelier de vi a Gato Dumas, Argentina. He treballat amb Big Brother Big Sister, Ferrari i l'ambaixada de l'Argentina.

Xef

El millor de Califòrnia amb el xef Dave

He cobrat molt de terreny com a xef, escriptor gastronòmic i fotògraf, hi ha poc que quedi sense fer. Ha estat un passeig salvatge i m'encanta parlar de botigues. La meva experiència culinària es forma al ser puro Californio, amb avantpassats autòctons que es remunten abans que arribessin els espanyols. Aquestes arrels estan profunds en l'ascendència i l'actitud. El meu paladar gaudeix dels aspectes vietnamites de la costa occidental, mexicana, mediterrània, marroquina i fins i tot dels vietnamites. L'experiència de Califòrnia és a la meva sang i l'expressió més pura d'això és a través del plat i el corral. També tinc un costat arenós i sentimental que abo en cada preparació. Cada plat té una història i aquesta història es mereix ser explicada. M'enorgulleixo de ser molt fàcil treballar, el menjar hauria de ser divertit i crec que la bona companyia fa el millor dels ingredients. Gaudeix d'un àpat per recordar!

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari