Serveis a Airbnb

Xefs a Oakland

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Oakland

Xef

Tarifa hiperlocal, recollida per Clair

Més de 15 anys d'experiència! He cuinat a Pizzetta 211 a San Francisco i com a xef en una finca El Cerrito. He treballat amb xefs amb fons amb estrelles Michelin i he gestionat la meva primera cuina amb 19 anys. He cuinat per a noms principals del sector tecnològic i als capitalistes de Midas List.

Xef

Menjar de temporada i sabors frescos d'Eric

20 anys d'experiència vaig perfeccionar el meu ofici en algunes de les cuines més prestigioses de Califòrnia. M'he llicenciat en nutrició culinària per Johnson i la Universitat de Gal·les. Vaig obrir The Commissary, anomenat el millor restaurant nou el 2014.

Xef

Sabors internacionals de Ronny

20 anys d'experiència El meu perfil de sabor abarca la cuina vietnamita, francesa, afrohispànica i portuguesa. Porto tradicions familiars a la cuina i també m'he format amb xefs de l'Àrea de la Badia. He treballat en restaurants informals i en restaurants amb estrelles Michelin.

Xef

Sabors romans i de l'Àrea de la Badia d'Alessandro

25 anys d'experiència El meu menjar és un reflex de la senzillesa, el respecte i les meves arrels italianes. Em vaig formar a les cuines amb estrelles Michelin de Roma i també vaig assistir a l'escola de gestió hotelera. Vaig ser propietari del restaurant italià Chiaroscuro al districte financer de San Francisco durant 10 anys.

Xef

Cuina de fusió centrada en la salut amb l'Everton

Vaig començar a menjar de qualitat i ara vaig cuinar per a atletes com Marcus Morris i Jack Flaherty. Al principi, em vaig formar a casa i a les cuines de l'institut, abans d'assistir a l'escola culinària. He cuinat per a l'estrella de l'NBA i he alimentat altres atletes destacables.

Xef

Xef d'esdeveniments especials d'Amanda

3 anys d'experiència he cuinat per a una gran varietat d'esdeveniments especials, que ofereixen experiències culinàries inoblidables. Vaig estudiar cuina ecològica de la granja a la taula a l'Escola de Cookeria Ballymaloe a Irlanda. He cuinat per a despedides de soltera, dutxes per a nadons, festes d'aniversari i molt més.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari