Serveis a Airbnb

Xefs a Migjorn

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Migjorn

Xef

Cuina mediterrània de Juan Carlos

20 anys d'experiència Originari de l'Argentina, vaig passar 15 anys perfeccionant les meves habilitats a Itàlia. Vaig guanyar experiència en els aclamats restaurants espanyols de Lasarte i Kursaal. Vaig aprendre del xef que hi ha darrere d'un restaurant Michelin de tres estrelles al País Basc.

Xef

Barbacoa mediterrània de José

12 anys d'experiència Sempre estic aprenent, evolucionant i creant noves maneres d'elevar els plats a la graella. Els meus avis m'ho van ensenyar tot, des de triar fusta fins a seleccionar els millors talls. Tinc anys d'experiència pràctica a la graella que m'ha permès dominar el meu ofici.

Xef

Els millors arròs i paellas de David

5 anys d'experiència xef a casa a Mallorca, especialitzat en arròs, paelles, fideuàs i tapes. Em vaig formar en tècniques d'arròs amb l'Alex del Vicio i l'Edu Torres a Molino Roca. He cuinat per a la federació de futbol de les Illes Balears, per a la federació de pàdel, per a l'antic futbolista Roger Smith i l'emprenedor argentí Manolo Ugarte, entre d'altres

Xef

Gaudeix de la Mediterrània amb en Paul

21 anys d'experiència. Amplia perspectiva culinària, especialitzada en cuina mediterrània, peruana i japonesa. Em vaig formar a la Universitat Gastronòmica de les Illes Baleares. Vaig ser el xef executiu del restaurant asiàtic Arume. Vaig treballar en molts llocs del món

Xef

Experiència culinària internacional amb el xef Francesco

He treballat a tot el món en restaurants d'alta gamma, discoteques privades i càtering de luxe. Em vaig graduar a l'Hospitality High School de la meva ciutat natal a Avellino, Itàlia. Vaig aparèixer en una revista russa d'estil de vida i en la revista ABC Mallorca Lifestyle.

Xef

Palma

Sabors mediterranis de Raúl

11 anys d'experiència vaig entrenar amb els millors xefs de Madrid i Londres abans de perfeccionar el meu ofici a Mallorca. Vaig créixer fascinat per la meva mare i el meu oncle a la cuina. Vaig entrenar en restaurants amb estrelles Michelin amb Gerhard Schwaiger i Stefan Brunner.

Tots els serveis de xef

Cuina de fusió amb l'Eduardo

8 anys d'experiència. Soc un xef espanyol que cuina en iots, hotels i restaurants a tota Europa. M'he format en cuines internacionals des de Bilbao fins a Nova York. He passat els últims 4 hiverns com a xef personal per a un propietari d'un iot a Nova York i Itàlia.

Cuina vegana curativa amb la Mariana

10 anys d'experiència. Soc un xef a base de plantes centrat en la cuina vegana crua i la nutrició esportiva. M'he format amb el xef de cuina a base de plantes Matthew Kenney i he estudiat a Le Cordon Bleu. He cuinat per a atletes, celebritats i clients d'alt perfil.

Prova el por Pau mediterrani

Vaig treballar en diversos continents i països, ampliant la meva perspectiva culinària. Vaig aprendre a la Universitat Gastronòmica de les Illes Balears i a l'Institut Paul Bocuse. Vaig treballar com a xef executiu al famós restaurant Arume.

Menjar mediterrani de Paul

15 anys d'experiència Des dels 17 anys, he viatjat a Tailàndia, Uruguai i molt més per seguir la meva carrera. Em vaig formar a la Universitat Gastronòmica de la UIB de les Illes Balears i a l'Institut Lyfe. La meva estada a Xoriguer i Sumaq, amb estrelles Michelin, em va portar a una feina de xef executiu a l'Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 anys d'experiència Trayectoria en cellers de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena i San Ignacio. Vaig perfeccionar els meus coneixements culinaris en un postgrau de dos anys. Vaig treballar com a xef privat per a una personalitat destacada a Forbes.

Experiència mediterrània amb el xef Esteban

10 anys d'experiència dirigeix EL SUSHI AMAR al mercat de Santa Catalina i ofereix marisc fresc i plats de sushi que vaig entrenar a l'Escola de cuina de Córdoba a l'Argentina. El BAR de SUSHI i MARISC AMAR de Palma guanya una puntuació de 5 estrelles i l'aclamació local per als plats de qualitat

FlavorsDeMallorca amb el xef Esteban

20 anys d'experiència Xef apassionat i creatiu, combinen frescor i tradició en cada plat. Vaig obtenir la llicenciatura a l'Escola de Cuina Professional de Còrdova, Argentina, el 2004. Tinc una llarga experiència a l'Argentina, Itàlia, Formentera i Mallorca.

Cuina mediterrània creativa amb Graciela

30 anys d'experiència vaig aprendre de la meva mare, que era xef privada del president de Tunísia Habib Bourguiba. També he après de dirigir el meu propi restaurant, així com de la cuina familiar i d'esdeveniments. Dirigeixo el meu propi restaurant a Palma de Mallorca i cuino en privat per a altres persones a l'estiu.

Sopar privat a mida de Jackson

20 anys d'experiència dirigia una empresa de restauració al Regne Unit, però ara celebro els sabors d'Espanya. Vaig treballar a AP&Co., una de les millors empreses de restauració de luxe de Londres. Em van nomenar el millor proveïdor de casaments de l'est d'Anglaterra.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari