Serveis a Airbnb

Xefs a Manvel

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Manvel

Xef

Sopar deliciós d'Antonio

20 anys d'experiència La meva especialitat és cuinar una gran varietat de cuines com l'asiàtica, la italiana, la francesa i la jamaicana. Vaig perfeccionar les meves habilitats treballant en cuines de renom, incloent-hi el passi i les disposicions. Vaig ser seleccionat com a 1 de els 50 millors xefs de cada 800 quan vaig treballar a la fàbrica de pastís de formatge.

Xef

Cuina criolla del sud amb Chrissy Joy

10 anys d'experiència vaig començar la meva carrera professional aprenent habilitats culinàries a la cuina criolla de la meva àvia. He estudiat a l'escola culinària de San Jacinto Community College. Soc un proveïdor preferent de l'església internacional Word of Restoration.

Xef

Manvel

Àpats vegetals i de fusió amb Niomi

Hola, soc la Kim i soc el teu conserge. Podré ajudar-te a configurar la reserva i posar-te en contacte amb la xef Niomi després de fer la reserva! No dubtis a fer-me les preguntes que tinguis! A la xef Niomi li agrada seguir un estil de cuina tot inclòs, si algú està buscant alguna cosa elegant, lleugera i saludable, vegetariana/vegana, exòtica o sense gluten (també podem acollir grans reunions d'estil bufet!); la diversió és en la varietat i el repte per a mi. Fa més de 20 anys que cuina a la indústria de restaurants, ha experimentat moltes cuines, ha treballat i après d'alguns xefs increïbles de Houston. Pel que fa a qui és com a persona, li encanten les plantes i els animals, creu en ser respectuosa i amable i intenta seguir un estil de vida sense residus. (Aquí t'està mirant les copes de pastanaga, són un gran chimichurri!)

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari