Serveis a Airbnb

Xefs a Houston

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Houston

Xef

Houston

Sabors americans clàssics de Tre 'Vyon

Professional culinari amb més d'una dècada d'experiència en el sector alimentari, incloent-hi més de cinc anys com a propietari d'una empresa privada d'èxit de restaurants i càtering amb més de 100 avaluacions de Google de cinc estrelles. Adeptat a la curació d'experiències gastronòmiques excepcionals i a l'execució d'esdeveniments d'un gran volum

Xef

Sopar a la costa del golf amb Jewel

Tinc 30 anys d'experiència. Tinc més de 30 anys d'experiència en tots els aspectes del sector de l'hostaleria. Culinari i màster en gestió d'hostaleria per la Johnson & Wales University. Vaig començar el meu negoci de xefs per crear records i conèixer gent fantàstica.

Xef

Sopar d'inspiració local amb Araceli

10 anys d'experiència La meva experiència inclou bars de busseig a restaurants elegants a Texas i al sud-oest. He treballat a Truluck's, Fig & Olive, Uchi i True Food Kitchen. M'apassiona crear experiències culinàries úniques que connectin les persones

Xef

Chef de menjar d'alta qualitat Melissa

15 anys d'experiència he tingut una experiència variada, des de pastissos de forn fins a restaurants elegants. Soc un pastisser entrenat que ha tingut experiència pràctica en diverses disciplines culinàries. He organitzat esdeveniments privats i he gestionat experiències gastronòmiques d'alta gamma.

Xef

Impressionants taules de xarcuteria d'Ilonka

Sóc un xef autodidacta amb una passió per crear experiències culinàries úniques. Em vaig graduar amb honors el 2020 a l'escola d'arts culinàries Augusté Escoffier. Vaig fundar una empresa centrada en elaborar taules de xarcuteria delicioses i artístiques.

Xef

Sopar deliciós d'Antonio

20 anys d'experiència La meva especialitat és cuinar una gran varietat de cuines com l'asiàtica, la italiana, la francesa i la jamaicana. Vaig perfeccionar les meves habilitats treballant en cuines de renom, incloent-hi el passi i les disposicions. Vaig ser seleccionat com a 1 de els 50 millors xefs de cada 800 quan vaig treballar a la fàbrica de pastís de formatge.

Tots els serveis de xef

Cuina casolana refinada d'Arnae

5 anys d'experiència comparteixo el meu amor pel menjar amb altres persones a través d'àpats elaborats amb cura. Vaig rebre la llicenciatura a l'Escola d'Arts Culinàries Auguste Escoffier. Actualment preparo àpats per a un jugador jubilat de la Lliga de Futbol Nacional i la seva família.

Cuina criolla del sud amb Chrissy Joy

10 anys d'experiència vaig començar la meva carrera professional aprenent habilitats culinàries a la cuina criolla de la meva àvia. He estudiat a l'escola culinària de San Jacinto Community College. Soc un proveïdor preferent de l'església internacional Word of Restoration.

Menús elevats de l'Elizabeth

Tinc 10 anys d'experiència especialitzada en cuines cajún, criolla, francesa, mexicana i euroamericana. Vaig estudiar a l'Escola Vitivinícola de Texas de Houston i he certificat WSET 1 i WSET 2. Vaig treballar per a Musafeer, un restaurant indi que va guanyar una estrella Michelin a Houston, Texas.

Menjador privat de gamma alta amb el xef Decardios

He treballat en cuines en diferents estats, on vaig aprendre cuines noves. M'he format a l'escola culinària i a les cuines professionals dels Estats Units. Vaig ser el xef executiu Sous per als Indianapolis Colts.

Gaudeix de la bellesa amb la xef LouiseSidne

Amb 10 anys d'experiència he treballat amb menjar des dels 15 anys. Em vaig graduar amb honors aLeNotre ’ Culinary Institute i m'especialitzo en fer menjar tan bonic com és deliciós! Amb un amor i una passió per tot el luxe, m'agrada oferir als meus hostes una experiència completa.

Sopar inspirat en el crioll de la Christina

9 anys d'experiència tinc una passió pel menjar, alimentada a la cuina de la meva àvia amb les seves receptes criollases. Vaig perfeccionar les meves habilitats al programa culinari de San Jacinto Community College. Tinc molt en compte reunir les persones a través del menjar, expressant amor i cura en tots els plats.

Sabors internacionals d'Alejandro

He treballat en cuines per tota Europa. M'he format al Culinary Institute of America. Soc membre de Les Toques Blanches i del International Master Chef's Club.

Sabors afrofrancès de Mack

15 anys d'experiència vaig deixar finances corporatives per convertir-me en xef, barrejant la cuina francesa amb les meves arrels nigerianes. M'he format en tècniques culinàries franceses. Vaig treballar en 2 restaurants amb estrelles Michelin, perfeccionant les meves habilitats per als restaurants elegants.

Sopar privat amb la xef Kristine

Tinc 15 anys d'experiència. Crea menús de degustació d'inspiració mundial amb ingredients frescos de temporada. Arts culinàries, gestió de serveis alimentaris, sostenibilitat i tècniques de cuina avançades. Vaig treballar en restaurants de tot el món abans de posar en marxa el meu propi negoci de xef privat.

Ella pot cuinar d'Alicia

Com a xef i propietària de She Can Cook, des del 2021. Porto una passió per fer experiències culinàries inoblidables de més de 10 anys de restauració i experiència gastronòmica. Amb 4 anys d'experiència dirigint un negoci virtual de xef en línia i deleitant els clients amb plats saborosos i ofertes de vacances creatives com bols de pa de blat de moro i galls perfectament preparats, entenc l'art de crear àpats que se sentin personals, càlids i especials. El meu enfocament combina tècniques professionals amb l'ensenyament accessible, assegurant-me que cada àpat no només sigui deliciós, sinó també una experiència d'aprenentatge. Si vols assaborir un àpat dissenyat per a tu o aprendre a crear-lo tu mateix, estic aquí per fer que la cuina sigui accessible, agradable i inoblidable.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari