Serveis a Airbnb

Xefs a Barcelonès

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Barcelonès

Xef

Sopar elevat amb la Paula

Descobreixo les meves habilitats culinàries a través de plats innovadors però tradicionals. Em vaig graduar a Hofmann Barcelona en hostaleria professional i pastisseria. He treballat en restaurants, esdeveniments i fleques estimats.

Xef

Sabors de fusió d'Israe

Tinc 20 anys d'experiència. Soc un professional culinari amb experiència que combina sabors internacionals. Vaig estudiar hospitalitat i tinc experiència pràctica a tot el món. Viatjar ha informat les meves habilitats culinàries i la meva sensibilitat, així com el meu enfocament en la meva carrera.

Xef

Barcelona

Pastisseria i sabrosos restaurants de María

10 anys d'experiència he estat cuinant des de 12 anys, especialitzat tant en pastisseria com cuina salada. Vaig obtenir títols en gastronomia i hospitalitat a Barcelona, Equador i els Estats Units. Vaig perfeccionar les meves habilitats en una cuina amb estrelles Michelin, refinant tècniques culinàries.

Xef

Cuina sense fronteres del xef Julián Canale

He treballat en cellers, hotels i restaurants de tota Amèrica del Sud. Vaig fer un postgrau de dos anys a l'Institut Gastronòmic Argentí. Vaig treballar com a xef privat per a una destacada personalitat de la revista Forbes.

Xef

Barcelona

Tradicions de la cuina catalana de Marc

Som l'Esther i en Marc, dos catalans apassionats per la nostra cultura i gastronomia que et conviden a descobrir Catalunya a través d'un sopar clandestí compartit amb la gent de la zona. En Marc és xef i entrenat a El Bulli amb Ferran Adrià, que li ha permès desenvolupar la creativitat i els requisits necessaris per equipar aquesta experiència amb la màxima autenticitat i exclusivitat. A més, com a grans entusiastes del vi, ens encanta combinar els nostres plats amb vins dels millors cellers catalans. Vine i descobreix Catalunya des de la teva cadira!

Xef

Sabors europeus de Federico

25 anys d'experiència Soc un gastronomista apassionat amb experiència a tot Europa i Amèrica. Em vaig formar en escola culinària i en diferents restaurants de Barcelona. Vaig ser propietari i vaig dirigir Locanda del León d'Oro durant una dècada.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari