Serveis a Airbnb

Xefs a Abbotsford

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Abbotsford

Xef

Cuina italiana refinada amb Matteo

Matteo Zamboni va néixer en un petit poble del nord d'Itàlia i va descobrir la seva passió per l'hospitalitat aviat. Després d'entrenar en cuines amb estrelles Michelin com La Pergola (Roma) i Ristorante Cracco (Milà), va cuinar internacionalment, incloent-hi la família reial de Qatar, i va refinar el seu ofici sota Seiji Yamamoto a Tòquio. Fa més d'una dècada es va traslladar a Austràlia, passant per les millors funcions com a sous chef a Ormeggio a The Spit, xef en cap de Pilu a Freshwater i xef executiu a Jonah's a Whale Beach. Avui és fundador i xef executiu de Civico 47 a Paddington, Sydney, un referent per als restaurants italians. Col·laborador de la personalitat dels mitjans de comunicació i de la marca, també dirigeix classes de cuina, ofereix esdeveniments privats i corporatius, i organitzacions benèfiques com la Miracle Babies Foundation.

Xef

Fest de sabors a la costa amb chefin

8 anys d'experiència: esdeveniments gastronòmics privats seleccionats per a clients de la Fortune 500 amb xefs i servei de primera qualitat. Em vaig formar amb els millors xefs de les cuines amb estrelles Michelin i les tradicions culinàries globals. Reconegut pels restaurants privats de primera qualitat, escollits per les millors marques internacionals per l'excel·lència culinària.

Xef

Cuina gourmet exquisida de Claudio

21 anys d'experiència treballant en els millors restaurants d'Itàlia, Regne Unit i Austràlia. Vaig formar-me en restaurants de Roma, Itàlia i Londres amb Jamie Oliver i Giorgio Locatelli. He treballat en un restaurant amb estrelles Michelin i amb barret, perfeccionant les meves habilitats per menjar de qualitat.

Xef

Festes gastronòmiques amb Graeme

10 anys d'experiència, des de brasers parisencs fins a pubs gastronòmics, porto influències culturals als restaurants elegants. Vaig treballar a L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre i Fish La Boissonnerie. El meu enfocament dinàmic de la cuina va començar als restaurants Michelin Guide i als locals AA Rosette.

Xef

Sabors italians i espanyols innovadores d'Emanuele

7 anys d'experiència. Soc xef. Les especialitats del qual inclouen cuina italiana i espanyola. Vaig aprendre tècniques tradicionals amb la meva àvia italiana i viatjant. Crea àpats que delecten els sentits i milloren l'experiència gastronòmica.

Xef

Sabors tradicionals italians de Marco

Vaig començar a cuinar a casa a una edat primerenca, desenvolupant una profunda passió per obtenir els millors ingredients i dominar diverses tècniques de cuina que combinen la tradició amb la innovació moderna. Amb gairebé una dècada d'experiència en restaurants d'alta gamma, vaig perfeccionar les meves habilitats per gestionar llocs i supervisar diverses obertures d'èxit. Durant la pandèmia de COVID-19, em vaig convertir en serveis de xef privat, creant una carrera plena centrada en oferir experiències culinàries excepcionals.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari