
Serveis a Airbnb
Xefs a Sydney
Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.
Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Sydney

Xef
Cuina italiana refinada amb Matteo
Matteo Zamboni va néixer en un petit poble del nord d'Itàlia i va descobrir la seva passió per l'hospitalitat aviat. Després d'entrenar en cuines amb estrelles Michelin com La Pergola (Roma) i Ristorante Cracco (Milà), va cuinar internacionalment, incloent-hi la família reial de Qatar, i va refinar el seu ofici sota Seiji Yamamoto a Tòquio. Fa més d'una dècada es va traslladar a Austràlia, passant per les millors funcions com a sous chef a Ormeggio a The Spit, xef en cap de Pilu a Freshwater i xef executiu a Jonah's a Whale Beach. Avui és fundador i xef executiu de Civico 47 a Paddington, Sydney, un referent per als restaurants italians. Col·laborador de la personalitat dels mitjans de comunicació i de la marca, també dirigeix classes de cuina, ofereix esdeveniments privats i corporatius, i organitzacions benèfiques com la Miracle Babies Foundation.

Xef
Fest de sabors a la costa amb chefin
8 anys d'experiència: esdeveniments gastronòmics privats seleccionats per a clients de la Fortune 500 amb xefs i servei de primera qualitat. Em vaig formar amb els millors xefs de les cuines amb estrelles Michelin i les tradicions culinàries globals. Reconegut pels restaurants privats de primera qualitat, escollits per les millors marques internacionals per l'excel·lència culinària.

Xef
Randwick
Menús artesanals en un oasi culinari de Tim
Soc en Tim. La meva mare era xef i he estat cuinant i organitzant esdeveniments des que era nena. També em vaig formar com a xef professional abans d'entrar al món de la banca. En aquestes darreres dècades, molts hostes s'han enamorat del meu menjar, incloent-hi inversors internacionals i xefs amb estrelles Michelin. Ara que estic mig jubilat, estic seguint els excel·lents consells dels meus hostes i estic cuinant i entretenint-me de nou. Tinc una capacitat especial per fer que persones de tots els estils de la vida es relaxin i gaudeixin.

Xef
Cuina gourmet exquisida de Claudio
21 anys d'experiència treballant en els millors restaurants d'Itàlia, Regne Unit i Austràlia. Vaig formar-me en restaurants de Roma, Itàlia i Londres amb Jamie Oliver i Giorgio Locatelli. He treballat en un restaurant amb estrelles Michelin i amb barret, perfeccionant les meves habilitats per menjar de qualitat.

Xef
Menjar d'inspiració índia i postres de Bhavna
Tinc 10 anys d'experiència. Soc un xef autodidacta i un forner apassionat. Vaig aprendre a cuinar veient la meva àvia crear plats preciosos. Vaig guanyar el segon lloc per les galetes a la Fira Estatal de Minnesota.

Xef
Festes gastronòmiques amb Graeme
10 anys d'experiència, des de brasers parisencs fins a pubs gastronòmics, porto influències culturals als restaurants elegants. Vaig treballar a L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre i Fish La Boissonnerie. El meu enfocament dinàmic de la cuina va començar als restaurants Michelin Guide i als locals AA Rosette.
Tots els serveis de xef

Gaudeix d'Austràlia amb Chefin
8 anys d'experiència he posat en contacte milers de sopars amb xefs estimats de 10 països. Em vaig formar amb Ruth Rogers i em van guiar en Jamie Oliver i Rick Stein. He aparegut a la sèrie de la realitat de la cuina, mostrant el meu estil atrevit i inspirat a tot el món.

Acollidor italià amb la Simona
13 anys d'experiència porto la calidesa d'Itàlia a la teva taula, elaborant pasta fresca i altres plats. Vaig aprendre de la meva família de restauradors a Itàlia, dominant tècniques tradicionals. La meva passió és fer pasta fresca, raviolis i gnocquis, el cor de la cuina italiana.

Firebyrd by Jordan
Tinc 10 anys d'experiència. Soc xef i ha treballat en restaurants de qualitat a Sydney. Era aprenent de xef i treballava als restaurants premiats Pilu i Longrain. Vaig aparèixer a Vogue al Japó i he cuinat per a moltes celebritats.

La taula italiana de Christian
26 anys d'experiència. Soc xef i cuino en restaurants i hotels d'alta gamma arreu del món. Vaig treballar en un restaurant amb estrelles Michelin a Londres i en hotels de 5 estrelles de tot el món. Vaig ser reconegut per The Good Food Guide i vaig cuinar en hotels de cinc estrelles a Milà i Sydney.

Destinacions de gust de Michael
Vaig començar el meu viatge culinari aprenent dels avis. Tinc un CERT III en cuina asiàtica i vaig estudiar a Blue Elephant Cooking School a Phuket. Vaig treballar amb en Luke Nguyen al seu premiat restaurant de Sydney, Red Lantern.
Xefs privats que et preparen un àpat insuperable
Professionals locals
Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats
Seleccionats especialment per la qualitat
Revisem l'experiència culinària de tots els xefs
Una història d'excel·lència
Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari