Serveis a Airbnb

Xefs a Pearland

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Pearland

Xef

Sopar a la costa del golf amb Jewel

Tinc 30 anys d'experiència. Tinc més de 30 anys d'experiència en tots els aspectes del sector de l'hostaleria. Culinari i màster en gestió d'hostaleria per la Johnson & Wales University. Vaig començar el meu negoci de xefs per crear records i conèixer gent fantàstica.

Xef

Sopar d'inspiració local amb Araceli

10 anys d'experiència La meva experiència inclou bars de busseig a restaurants elegants a Texas i al sud-oest. He treballat a Truluck's, Fig & Olive, Uchi i True Food Kitchen. M'apassiona crear experiències culinàries úniques que connectin les persones

Xef

Chef de menjar d'alta qualitat Melissa

15 anys d'experiència he tingut una experiència variada, des de pastissos de forn fins a restaurants elegants. Soc un pastisser entrenat que ha tingut experiència pràctica en diverses disciplines culinàries. He organitzat esdeveniments privats i he gestionat experiències gastronòmiques d'alta gamma.

Xef

La taula seleccionada per Deja

8 anys d'experiència he passat la meva carrera cuinant menjar que uneix la gent. Vaig aprendre a cuinar a la cuina de casa, reforçant les meves habilitats amb l'entrenament. He treballat en consultoria, assessorant sobre diverses cultures i necessitats dietètiques.

Xef

Cuina casolana refinada d'Arnae

5 anys d'experiència comparteixo el meu amor pel menjar amb altres persones a través d'àpats elaborats amb cura. Vaig rebre la llicenciatura a l'Escola d'Arts Culinàries Auguste Escoffier. Actualment preparo àpats per a un jugador jubilat de la Lliga de Futbol Nacional i la seva família.

Xef

Cuina criolla del sud amb Chrissy Joy

10 anys d'experiència vaig començar la meva carrera professional aprenent habilitats culinàries a la cuina criolla de la meva àvia. He estudiat a l'escola culinària de San Jacinto Community College. Soc un proveïdor preferent de l'església internacional Word of Restoration.

Tots els serveis de xef

Sopar inspirat en el crioll de la Christina

9 anys d'experiència tinc una passió pel menjar, alimentada a la cuina de la meva àvia amb les seves receptes criollases. Vaig perfeccionar les meves habilitats al programa culinari de San Jacinto Community College. Tinc molt en compte reunir les persones a través del menjar, expressant amor i cura en tots els plats.

Sabors internacionals d'Alejandro

He treballat en cuines per tota Europa. M'he format al Culinary Institute of America. Soc membre de Les Toques Blanches i del International Master Chef's Club.

Sabors afrofrancès de Mack

15 anys d'experiència vaig deixar finances corporatives per convertir-me en xef, barrejant la cuina francesa amb les meves arrels nigerianes. M'he format en tècniques culinàries franceses. Vaig treballar en 2 restaurants amb estrelles Michelin, perfeccionant les meves habilitats per als restaurants elegants.

Ella pot cuinar d'Alicia

Com a xef i propietària de She Can Cook, des del 2021. Porto una passió per fer experiències culinàries inoblidables de més de 10 anys de restauració i experiència gastronòmica. Amb 4 anys d'experiència dirigint un negoci virtual de xef en línia i deleitant els clients amb plats saborosos i ofertes de vacances creatives com bols de pa de blat de moro i galls perfectament preparats, entenc l'art de crear àpats que se sentin personals, càlids i especials. El meu enfocament combina tècniques professionals amb l'ensenyament accessible, assegurant-me que cada àpat no només sigui deliciós, sinó també una experiència d'aprenentatge. Si vols assaborir un àpat dissenyat per a tu o aprendre a crear-lo tu mateix, estic aquí per fer que la cuina sigui accessible, agradable i inoblidable.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari