Serveis a Airbnb

Xefs a Saint-Cloud

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Saint-Cloud

Xef

París

Cuina de fusió francesa amb Cyril

10 anys d'experiència estic fent un canvi de vida gràcies a MasterChef i a l'obre el meu restaurant. M'he format en HACCP. Vaig guanyar una medalla al G20 World King of Chef Summit a Osaka, Japó, el 2019.

Xef

París

Xef privat: cuina francesa i italiana moderna

Soc una xef autònoma amb amor per la cuina inspiradora, a la cruïlla dels meus orígens, la meva passió i la meva àvia reconfortant el menjar d'ànima. Amb un CAP (Certificat de competència professional) graduat amb honors de l'Ecole hôtelière Paris Drouant, dibuixo la meva inspiració entre els mètodes de cuina més emblemàtics del món de França i receptes tradicionals i contemporànies italianes.

Xef

Simply French by Maylis

6 anys d'experiència Crear experiències gastronòmiques que reuneixin la gent és la meva passió. Vaig perfeccionar les meves habilitats culinàries a L'Atelier des Chefs el 2019. Crear àpats que siguin deliciosos, agradables i que facin feliços als hostes m'alegra.

Xef

París

Sabors internacionals de Prerana

He treballat en diverses cuines, des de restaurants amb estrelles Michelin fins a cuines. Des de la xocolateria fins a la pastisseria, he adquirit habilitats en diversos entorns culinaris. Vaig treballar en un restaurant amb estrelles Michelin, perfeccionant les meves habilitats en un entorn ràpid.

Xef

Sopar càlid i deliciós al costat de Cam

He treballat en restaurants tradicionals i com a xef privat, atendent diversos esdeveniments. Vaig estudiar l'art de l'hospitalitat i la restauració a l'École Hôtelière de París. Dirigeixo el meu propi negoci, treballant directament amb els clients per crear experiències culinàries delicioses.

Xef

París

Xef francesa per a una experiència inoblidable

Em dic Lila i tinc 12 anys d'experiència en l'àmbit culinari. Graduat a l'Institut de Gastronomia de Ferrandi, vaig tenir l'oportunitat de treballar en restaurants de prestigi, establiments bistronòmics i cerveseries franceses de qualitat, on vaig refinar les meves habilitats de cuina.

Tots els serveis de xef

Sopar de temporada amb Christophe

25 anys d'experiència. Fa 25 anys que soc xef i treballo en diverses cuines professionals. Vaig assistir a l'escola culinària i vaig perfeccionar la meva artesania treballant en restaurants. Fa 10 anys que treballo com a xef privat, atendent una gran varietat de clients.

Cuina francesa de temporada amb la xef Lucie

8 anys d'experiència: cuina creativa fent servir una cuina refinada i de temporada utilitzant productes francesos locals que vaig aprendre a través d'una experiència pràctica mentre viatjava, especialment a la Polinèsia. M'especialitzo en cuina refinada i de temporada, utilitzant productes francesos locals.

Delícies a base de plantes amb la xef Marion

M'encanta compartir la meva passió per cuinar i crear plats especials amb els meus hostes. Vaig completar un programa de reentrenament professional (CAP Cuisine) el 2015. He cuinat per a més de 900 hostes i vaig ser xef col·laborador a La Belle Assiette (del 2015 al 2023).

Cuina italiana tradicional amb Daniele

Vaig treballar 19 anys en restaurants amb estrelles Michelin. Vaig estudiar a l'Escola Hotelera de Roma i vaig obtenir un Bac Pro amb 80/100. Vaig ajudar a aconseguir el títol del millor restaurant italià de Londres el 2015.

Cuina francesa de Jeff

20 anys d'experiència, xef domèstic privat, vaig cuinar per a un dissenyador d'interiors als Vosges. Em vaig formar en gestió culinària, de pastisseria i xarcuteria. Era xef i pastisseria en establiments de renom.

Menú personalitzat de Dowenson

15 anys d'experiència Col·laboració amb cases de primera qualitat i servei de càtering VIP. Tinc una bona experiència a l'hora de cuinar. He organitzat esdeveniments culinaris al Parc des Princes i he col·laborat amb marques.

Sopar francès clàssic amb Jean

8 anys d'experiència em vaig formar a Tour d'Argent i Le Meurice, i més tard em vaig convertir en xef privat. Em vaig formar amb Yannick Alleno, un mestre d'innovació regional. Vaig treballar a Tour d'Argent, un restaurant històric parisenc.

Cuina francesa moderna de Laurent

20 anys d'experiència ofereixo una barreja de cuina francesa moderna i tradicional amb autenticitat i creativitat. Vaig aprendre amb Christophe Michalak, Thierry Marx i Cyril Lignac. Sovint comparteixo les meves habilitats culinàries en programes de cuina per a la xarxa de televisió nacional.

A la table par May

T'apassiona compartir coses bones a través de la cuina, et convido a un autèntic viatge gurmet, fet de sabors autèntics i de temporada. La meva aventura culinària va començar a l'escola hotelera de París, abans de continuar en un restaurant bistronòmic. Després vaig decidir florir en solitari, per donar renda lliure a la meva creativitat en diferents establiments. L'amor pel producte, el plaer de la transmissió i la recerca d'acords audaços i harmònics. Dono molta importància a treballar en directe amb productors, amb l'objectiu de millorar i millorar els seus productes a través de la cuina de temporada, local i significativa. Per a aquells que ho desitgin, acompanyo els meus plats de vi seleccionats amb cura per crear maridatges de vins justos i sorprenents.

Autèntica cuina francesa amb Eglantine

8 anys d'experiència soc xef especialitzat en cuina francesa fresca i de temporada, amb una preferència per l'orgànic. Vaig perfeccionar les meves habilitats a Le Desnoyez a París i vaig obtenir un diploma de cuina CAP. Vaig treballar en la publicació culinària per a l'Alain Ducasse abans de començar la meva carrera a la cuina.

Restaurants afrocaribencs de Jonathan

8 anys d'experiència porto cuina d'alta gamma als clients i ofereixo serveis de consultoria per millorar els restaurants elegants. Vaig formar-me a Guadalupe abans d'ampliar els meus horitzons al Regne Unit i París. Vaig perfeccionar la meva artesania als millors hotels de luxe com The Peninsula i Plaza Athénée.

Cuina vegetariana sostenible amb Manon

13 anys d'experiència he treballat per a xefs coneguts, he treballat en diversos esdeveniments i ara dirigeixo la meva pròpia empresa. Treballo constantment per enriquir els meus coneixements i habilitats com a xiclet. Vaig tenir l'oportunitat de treballar amb el famós xef francès en un esdeveniment especial per a Hermès.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari