Serveis a Airbnb

Xefs a Londres

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Londres

Xef

Menús internacionals de Shaloma

3 anys d'experiència. Soc un xef i proveïdor innovador que ha cuinat per a grans culinàries com en Jamie Oliver. M'he llicenciat en gestió d'hostaleria per la Universitat de Surrey. Vaig guanyar la Vegan Catering Company of the Year el 2022 i tinc més de 100 avaluacions de 5 estrelles en línia.

Xef

Gran Londres

Cuina casolana fresca amb l'Ane

7 anys d'experiència La meva experiència culinària és diversa i refinada, centrada en l'amor i la convivència. Vaig estudiar gastronomia al Brasil, actualment vaig aprendre gelat i més sobre pastisseria francesa. Vaig treballar en un restaurant amb estrelles Michelin per millorar les meves habilitats culinàries.

Xef

Sopars i àpats preparats amb en David

30 anys d'experiència ofereixo serveis de xef privat per a esdeveniments a Londres, Kent, Essex i Surrey. Vaig completar la formació i la cuina de nivell 3 de salut i seguretat per a cursos de càtering. Vaig cuinar per a Lady Diana Spencer i la seva Majestat reina Isabel II.

Xef

Tarifa de festa britànica de Karl

10 anys d'experiència. Soc un xef privat que s'especialitza en sopars i esdeveniments. Vaig estudiar a Le Cordon Bleu. Vaig treballar com a xef a l'Hotel Connaught de 5 estrelles de Londres.

Xef

Gran Londres

Ingredients senzills, tones de sabor de Panagiotis

Vaig aprendre 11 anys d'experiència a Angler, City Social i Pollen Street Social, amb estrelles Michelin. Vaig completar un programa culinari de 2 anys a Grècia, que cobreixia la preparació i les tècniques avançades. Vaig ser empleat del mes durant tot un any a Angler, un restaurant amb estrelles Michelin.

Xef

Cuina romana i sabors globals de Graciela

20 anys d'experiència. Venint d'una família de restauradors, barrejo l'autenticitat romana i l'estil internacional. Em vaig formar en 12 nacions diferents, perfeccionant les meves habilitats en cuines de primer nivell a tot el món. Vaig ser xef executiu del govern anglès i mostrava la tradició culinària romana.

Tots els serveis de xef

Menja com una estrella de rock de Mitch

Tinc 15 anys d'experiència cuino menjar deliciós per a músics com Metallica, Red Hot Chilli Peppers i Queen. El meu amor per cuinar menjar saludable s'inspira en els meus pares. Vaig aparèixer a The Sunday Times per treballar amb Metallica el 2024.

Menjador de plantes de temporada amb Maisie

17 anys d'experiència treballo a prop de granges ecològiques i utilitzo productes densos i ben cultivats. Els anys d'entrenament pràctic en una varietat de cuines van millorar les meves habilitats. La meva fleca i el meu restaurant de l'est de Londres celebren els ingredients locals amb una inspiració global.

Menjador versàtil de Manny

He servit la reialesa i les celebritats, elaborant gustos imaginatius i explosius. Vaig assistir a l'escola de gestió hotelera i vaig perfeccionar les meves habilitats en hotels de 5 estrelles a l'Índia i el Regne Unit. He atendit la reialesa i les celebritats amb els meus sabors únics.

Restaurants elegants europeus d'Alan

Tinc 15 anys d'experiència. Tinc una àmplia experiència en restaurants elegants, gastropubs, hotels de luxe i superyates. Em vaig formar al capítol 1 amb estrelles Michelin a Dublín i al restaurant Landmark London. He ajudat al capítol 1 a aconseguir una estrella Michelin. Vaig tenir el restaurant de l'any a Londres.

Xef privat de Londres: cuina fresca i acolorida

Tinc 10 anys d'experiència. Soc un xef dedicat amb una bona experiència en cases privades i en superyates. Em vaig formar amb excel·lents xefs en cap, millorant les meves habilitats culinàries. He treballat en habitatges privats i en superyates.

Menús italians clàssics de Sebastian

He treballat en establiments de renom i com a xef per a esdeveniments i persones. Vaig obtenir habilitats culinàries fonamentals al Westminster Kingsway College. Afino contínuament les meves habilitats per oferir cuina als clients realment aprecien.

Fusió italiana i japonesa de Massimiliano

15 anys d'experiència Format a Itàlia i Londres, he dominat la diversitat de cuines i dirigit els millors equips de cuina. Vaig estudiar cuina a Itàlia, sentant les bases de la meva carrera. He dirigit equips a les millors cuines, com ara la Roka, que han millorat les meves habilitats i el lideratge.

Àpats clàssics i menús de degustació refinats d'Alan

He treballat en restaurants elegants, hotels de luxe i gastropubs d'alta gamma. Tinc un diploma de NVQ Level 3 en hostaleria i restauració. Vaig treballar al capítol 1 de Londres, on vaig ajudar l'equip a guanyar una estrella Michelin.

Fusió panasiàtica de YE

Soc un xef privat de Le Cordon Bleu París, entrenat i amb una àmplia experiència culinària, des de classes de cuina fins a esdeveniments corporatius i festes privades. Aporto habilitats professionals i passió a tots els plats. Els plats exclusius inclouen Nasi Lemak, pollastre de curri malai, Satay, Mee goreng i diversos mariscs i pastissos. Després d'haver viscut en 6 països de 4 continents i viatjat a més de 40 països, m'encanta compartir els meus coneixements culinaris, històries de viatges i recomanacions per a Londres i més enllà. Parlo anglès, mandarí, cantonès i malai.

Menjar deliciós per al cos, la ment i l'ànima

He treballat com a xef per a clients d'alt patrimoni, combinant la nutrició amb la creativitat. Vaig estudiar a Leiths School of Food and Wine i vaig obtenir una llicenciatura en nutrició. Tinc un màster en política alimentària, estudiant sistemes alimentaris i sostenibilitat.

Sopar italià i mediterrani de Giovanni

11 anys d'experiència Tinc experiència amb xefs en restaurants, hotels de luxe i esdeveniments privats amb estrelles Michelin. Vaig formar-me en restaurants elegants i en restaurants amb estrelles Michelin a Itàlia i el Regne Unit. He cuinat per a VIP, en executiu en cap i fins i tot per a una família reial, i també tinc una experiència hotelera de luxe.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari