Serveis a Airbnb

Xefs a Londres

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de xef

Un sopar innovador amb un toc global amb en Loïc

Cuina francesa clàssica, sabors mediterranis, menjador privat a mida

Banquet de carn i marisc amb un toc refinat a càrrec d'en Barry

Vaig perfeccionar les meves habilitats amb grans de la cuina com Jamie Oliver, Rick Stein i Paul Ainsworth.

Cuina de fusió asiàtica-francesa amb Philippe

Fusió gurmet francojaponesa amb umami, equilibri, precisió i sorpresa.

Cuina de luxe amb ChefKandz

Cuiner apassionat amb anys d'experiència creant plats saborosos de cuines de tot el món.

Cuina de fusió caribenya i asiàtica amb la Michele

M'apassiona crear sabors autèntics i únics que fusionen la cuina caribenya i l'asiàtica.

Cuina de fusió global atrevida amb en Gerald

Combino sabors de l'Orient Mitjà i d'Europa en plats inoblidables.

Experiència amb xef personal Per Matt Cranston

Visc per cuinar i cuino per viure: una cosa que he fet amb alegria durant els darrers 35 anys. El que més m'agrada és sentir murmuris de satisfacció i veure somriures de gust a la taula.

Sopars mediterranis amb en Luigi

Vaig estudiar cuina naturista al King's College de Londres i vaig competir a Cuochi d'Italia.

Sabors del món

Creeu sabors imaginatius que encanten els meus clients i els fan viure una experiència al·lucinant.

Càtering a Surrey amb Eleanor

La xef nord-americana Eleanor prepara una cuina de fusió excepcional amb atenció als detalls.

Els sabors de temporada d’Emily

Un xef amb formació Michelin que porta la calidesa italiana a la teva taula, siguis on siguis.

Menjar casolà de l'Orient Mitjà amb en Sid

Soc un xef de l'Orient Mitjà amb experiència en cuina internacional i formació en cuines d'elit.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari