Serveis a Airbnb

Xefs a Boulogne-Billancourt

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de xef

Alta cuina vegetal amb l'Anaelle

Cuina vegetal, sabors del món, ecològica, ingredients locals de temporada.

Menú de temporada: signatura d'hivern, xef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor de «du potager familial aux tables d'exception», que ha treballat al costat de Michel Guérard. Creacions culinàries de temporada adaptables als vostres gustos i al·lèrgies.

Taules creatives per Stanislas

He treballat arreu del món i, més recentment, a La Table de Cybèle.

Xef privat isda

Vull que els meus hostes gaudeixin d'una experiència inoblidable i que tastin les meves creacions amb productes de temporada.

Cuina de temporada i saborosa de Nathan

Àpats casolans, saborosos i de temporada, preparats a casa per a una estada còmoda i pràctica. Gaudeix dels sabors locals sense moure un dit.

Menús de temporada per Amina

Com a cuinera a domicili, vaig tenir l'oportunitat de cuinar per a Lacoste i Bonne Maman.

Menús creatius de Faustine

Com a xef a domicili, imagino receptes creatives que combinen estètica i delícia.

Menús degustació creatius de Stuart

Soc un xef que ha treballat a cuines de París a Tòquio, de Berlín a Bangkok.

Menú Inspiration du Moment de la xef Ecem

Cada plat reflecteix la meva experiència en cuines prestigioses.

Experiència gastronòmica japonesa autèntica a la zona de París

Com a xef privat, cuino plats familiars i tradicionals japonesos, com els que es troben a un izakaya.

Àpats creatius amb la Carla

Proposo una cuina inspirada en el meu treball a restaurants amb estrelles Michelin.

Menú de temporada de la xef Nadia

A cada àpat, aplico el saber fer que he après en restaurants prestigiosos

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari