Serveis a Airbnb

Xefs a Suresnes

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de xef

Alta cuina vegetal amb l'Anaelle

Cuina vegetal, sabors del món, ecològica, ingredients locals de temporada.

Menú de temporada: signatura d'hivern, xef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor de «du potager familial aux tables d'exception», que ha treballat al costat de Michel Guérard. Creacions culinàries de temporada adaptables als vostres gustos i al·lèrgies.

Taules creatives per Stanislas

He treballat arreu del món i, més recentment, a La Table de Cybèle.

Xef privat isda

Vull que els meus hostes gaudeixin d'una experiència inoblidable i que tastin les meves creacions amb productes de temporada.

Menús creatius de Faustine

Com a xef a domicili, imagino receptes creatives que combinen estètica i delícia.

Menú Inspiration du Moment de la xef Ecem

Cada plat reflecteix la meva experiència en cuines prestigioses.

Menú de temporada de la xef Nadia

A cada àpat aplico els coneixements adquirits en restaurants de prestigi

Moments dolços de la xef Fanny

Preparo unes postres casolanes delicioses i creo un ambient acollidor i agradable per a un moment dolç inoblidable.

Àpats creatius amb la Carla

Proposo una cuina inspirada en el meu treball a restaurants amb estrelles Michelin.

Xef privat Andrea

Cuina italiana, tradició, creativitat, plats adaptats, experiència sensorial.

Menús de xef amb el que tens a la nevera, de Philippe

Com a xef de restaurants amb estrelles des del 2009, creo receptes per sublimar el dia a dia.

AlkimiaChef de Giovanni

Soc especialista en cuina italiana i organitzo experiències que van des de sopars acollidors a casa fins a esdeveniments elegants, combinant la tradició, el sabor i el gust autèntic d'Itàlia.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari