Serveis a Airbnb

Xefs a Smyrna

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Smyrna

Xef

Estada sofisticada, cuina curada per Shef Amanda

He treballat amb xefs aclamats com Roy Yamaguchi i Daniel Boulud. Vaig completar l'escola culinària i em vaig formar amb xefs com l'Elia Aboumrad i Wolfgang Puck. També he aparegut a Food Network's Cooks vs. Cons i Supermarket Stakeout.

Xef

Menjar americà clàssic i reconfortant de Sydney

He treballat per a diversos grups de menjar de luxe a la zona metropolitana d'Atlanta. Tinc la certificació de Servsafe i alineo totes les meves pràctiques de cuina amb els estàndards de seguretat alimentària. Vaig guanyar l'espàtula daurada del 2024 per les habilitats culinàries excepcionals.

Xef

Taules de formatge i xarcuteria de Casey

11 anys d'experiència he treballat per tot el país en restaurants i com a xef privat. Vaig estudiar a Le Cordon Bleu, Londres, i vaig tenir una llicenciatura en antropologia gastronòmica. Vaig ajudar la gent a recrear receptes familiars perdudes a l'espectacle Recipe Lost and Found.

Xef

Sopar privat amb la xef Bella

Tinc 15 anys d'experiència. Estic compromès amb la neteja, el gust i la bella presentació. Tinc experiència pràctica en esdeveniments privats, casaments i preparació de àpats. Cuinar diàriament és la meva passió.

Xef

Sabors mundials eclèctics de Sam

He dedicat la meva vida a crear experiències gastronòmiques inoblidables que reuneixen la gent. Em vaig graduar a la Universitat Johnson & Wales amb una llicenciatura en arts culinàries. Vaig aparèixer a Food Network, mostrant les meves habilitats culinàries i creativitat.

Xef

Servei de càtering audaç, saborós i inoblidable de Desi

Sóc un xef privat que ofereix serveis de càtering a famílies, empreses i organitzacions. Vaig guanyar experiència pràctica en diversos restaurants i salons. M'han concedit el millor negoci al sud de Fulton 2024 i he aparegut a les revistes.

Tots els serveis de xef

Aliments crus i vegetals de Debra

Tinc 23 anys d'experiència. Soc entrenadora de salut holística, sanadora de reiki i xef a base de plantes. M'he graduat en el centre de salut i benestar The Living Foods Institute. Vaig guanyar els Best of Raw Awards per les meves trufes de xocolata Hot Love.

Serveis de preparació de menjar

Tinc 8 anys d'experiència. He treballat en restaurants de gran volum, de luxe i en entorns informals. Tinc una llicenciatura en ciències de Mercy College. Vaig crear la meva pròpia marca de menjar, barrejant els meus antecedents amb la passió i la creativitat.

Manifestant Munchiez amb amor

He creat àpats per a clients influents com Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves i més. He establert una marca de xef privat i he construït una clientela de confiança, així que tant si ets aquí per descansar, explorar o simplement gaudir d'un àpat casolà amb alegria, sé que ets en un espai on ets profundament benvingut. El meu objectiu és ajudar-te a sentir-te com a casa, a omplir l'estomac i l'esperit amb calidesa i recordar-te que el nostre menjar està fet amb amor i que pot ser una forma de curació. Estàs preparat per gaudir d'aquesta experiència?

Sabors mundials deliciosos de Desiree

8 anys d'experiència crea plats deliciosos amb una gran varietat de sabors internacionals. Vaig aprendre a cuinar a casa amb la família i vaig millorar les meves habilitats com a xef militar. La meva àmplia cuina italiana, illa, francesa i asiàtica, amb una especialitat en pastisseria.

Fusió índia d'Andrea

Ha treballat en clubs de camp, bars esportius, cuines privades i molt més. Va assistir a Le Cordon Bleu i va obtenir una llicenciatura en ciència de les arts culinàries. Va dominar plats d'autor de diverses cultures diverses mentre estava a Florida.

Cuina internacional de Kat

20 anys d'experiència crea plats deliciosos amb una barreja de sabors haitians i francesos. Va estudiar arts culinàries a Le Cordon Bleu i va aprendre de les dones haitianes de la seva família. La seva educació i formació formal l'informen del seu amor i disciplina per cuinar i forn.

Sabors internacionals del xef Fadi

12 anys d'experiència Amb el meu xef, Habibis, crea àpats i esdeveniments per a clients a Atlanta. Em vaig graduar a l'escola d'hostaleria al Líban i a l'escola culinària a Suïssa. He creat menús saludables i centrats en el rendiment per als jugadors de beisbol professionals.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari