Serveis a Airbnb

Xefs a Sant-Denis

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Sant-Denis

Xef

París

Xef privat: cuina francesa i italiana moderna

Soc una xef autònoma amb amor per la cuina inspiradora, a la cruïlla dels meus orígens, la meva passió i la meva àvia reconfortant el menjar d'ànima. Amb un CAP (Certificat de competència professional) graduat amb honors de l'Ecole hôtelière Paris Drouant, dibuixo la meva inspiració entre els mètodes de cuina més emblemàtics del món de França i receptes tradicionals i contemporànies italianes.

Xef

París

Sabors internacionals de Prerana

He treballat en diverses cuines, des de restaurants amb estrelles Michelin fins a cuines. Des de la xocolateria fins a la pastisseria, he adquirit habilitats en diversos entorns culinaris. Vaig treballar en un restaurant amb estrelles Michelin, perfeccionant les meves habilitats en un entorn ràpid.

Xef

París

Menú personalitzat de Dowenson

15 anys d'experiència Col·laboració amb cases de primera qualitat i servei de càtering VIP. Tinc una bona experiència a l'hora de cuinar. He organitzat esdeveniments culinaris al Parc des Princes i he col·laborat amb marques.

Xef

Sopar càlid i deliciós al costat de Cam

He treballat en restaurants tradicionals i com a xef privat, atendent diversos esdeveniments. Vaig estudiar l'art de l'hospitalitat i la restauració a l'École Hôtelière de París. Dirigeixo el meu propi negoci, treballant directament amb els clients per crear experiències culinàries delicioses.

Xef

París

Xef francesa per a una experiència inoblidable

Em dic Lila i tinc 12 anys d'experiència en l'àmbit culinari. Graduat a l'Institut de Gastronomia de Ferrandi, vaig tenir l'oportunitat de treballar en restaurants de prestigi, establiments bistronòmics i cerveseries franceses de qualitat, on vaig refinar les meves habilitats de cuina.

Xef

Cuina de fusió amb Fatimata

Fa 5 anys d'experiència que m'apassiona la cuina des de la infància. Em vaig formar en restaurants amb estrelles Michelin i hotels de luxe parisencs. Vaig participar en el procés de selecció del millor xef.

Tots els serveis de xef

Cuina internacional refinada de Kara

9 anys d'experiència. Soc xef professional amb experiència en cuines internacionals. Vaig dominar moltes habilitats culinàries cuinant als millors llocs d'Europa, el Brasil i el Senegal. Aprèn gastronomia d'alta qualitat en restaurants de França, Àfrica i Amèrica del Sud.

Sopar francès clàssic amb Jean

8 anys d'experiència em vaig formar a Tour d'Argent i Le Meurice, i més tard em vaig convertir en xef privat. Em vaig formar amb Yannick Alleno, un mestre d'innovació regional. Vaig treballar a Tour d'Argent, un restaurant històric parisenc.

Cuina francesa moderna de Laurent

20 anys d'experiència ofereixo una barreja de cuina francesa moderna i tradicional amb autenticitat i creativitat. Vaig aprendre amb Christophe Michalak, Thierry Marx i Cyril Lignac. Sovint comparteixo les meves habilitats culinàries en programes de cuina per a la xarxa de televisió nacional.

Caterer gourmand by Boris

9 anys d'experiència ofereixo serveis a mida per a esdeveniments professionals a Île-de-France. He format en àmbit de la restauració i la gestió de l'hostaleria. He treballat per a empreses com RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF i Deezer.

Cuina vegetariana sostenible amb Manon

13 anys d'experiència he treballat per a xefs coneguts, he treballat en diversos esdeveniments i ara dirigeixo la meva pròpia empresa. Treballo constantment per enriquir els meus coneixements i habilitats com a xiclet. Vaig tenir l'oportunitat de treballar amb el famós xef francès en un esdeveniment especial per a Hermès.

Restaurants afrocaribencs de Jonathan

8 anys d'experiència porto cuina d'alta gamma als clients i ofereixo serveis de consultoria per millorar els restaurants elegants. Vaig formar-me a Guadalupe abans d'ampliar els meus horitzons al Regne Unit i París. Vaig perfeccionar la meva artesania als millors hotels de luxe com The Peninsula i Plaza Athénée.

Festa al mercat amb Or

10 anys d'experiència Experiència pràctica als millors restaurants parisencs i al patrimoni culinari del nord d'Àfrica. Format en tècniques de cuina de Levantina, Mediterrània i del Nord d'Àfrica. Cuines LED a Miznon, Shouk i Dalia a París.

Menú tradicional francès d'Ashiq

11 anys d'experiència Amb una fundació construïda en la indústria dels restaurants, ara treballo com a xef personal. Vaig completar els meus estudis a Londres abans de perfeccionar les meves habilitats en diversos restaurants. He cuinat per a una gran varietat d'hostes de renom.

Cuina mediterrània innovadora amb la Laura

18 anys d'experiència El meu objectiu principal és crear plats de temporada, sostenibles i d'origen local. Les meves habilitats culinàries han estat influenciades pels meus viatges internacionals i l'experiència pràctica. La meva passió pel menjar em porta a Europa, on els xefs emergents inspiren els meus menús innovadors.

Cuina de fusió francesa amb Cyril

10 anys d'experiència estic fent un canvi de vida gràcies a MasterChef i a l'obre el meu restaurant. M'he format en HACCP. Vaig guanyar una medalla al G20 World King of Chef Summit a Osaka, Japó, el 2019.

Viatge dels gustos de la Laura

Soc xef privat especialitzat en cuina mediterrània, asiàtica i francesa. Centra't en la nutrició, les tendències alimentàries i les dietes especials. Soc un amant de la gastronomia amb un interès insaciable i un profund coneixement del menjar i el vi.

Experiències de xef privades, redefinides per Akhil

M'especialitzo en restaurants elegants i cuines internacionals, com ara escandinava, índia i japonesa. Vaig entrenar amb xefs com René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek. Vaig col·laborar amb xefs europeus de renom com René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari