Serveis a Airbnb

Xefs a Sant-Denis

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de xef

Àpat gastronòmic a domicili amb el xef Johann

Cuina refinada, moderna i inventiva per a una experiència culinària única.

Xef privat Andrea

Cuina italiana, tradició, creativitat, plats adaptats, experiència sensorial.

Menús de xef amb el que tens a la nevera, de Philippe

Com a xef de restaurants amb estrelles des del 2009, creo receptes per sublimar el dia a dia.

Caroline, xef privada

Cuina de temporada, productes autèntics, cuina alegre, respecte pel gust.

Menú de temporada: signatura d'hivern, xef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor de «du potager familial aux tables d'exception», que ha treballat al costat de Michel Guérard. Creacions culinàries de temporada adaptables als vostres gustos i al·lèrgies.

Taules creatives per Stanislas

He treballat arreu del món i, més recentment, a La Table de Cybèle.

Cuina de temporada i saborosa de Nathan

Àpats casolans, saborosos i de temporada, preparats a casa per a una estada còmoda i pràctica. Gaudeix dels sabors locals sense moure un dit.

Xef privat Giuseppe

Cuina creativa que barreja memòria, intuïció i poesia per transformar l'àpat.

Menús degustació creatius de Stuart

Soc un xef que ha treballat a cuines de París a Tòquio, de Berlín a Bangkok.

Menú Inspiration du Moment de la xef Ecem

Cada plat reflecteix la meva experiència en cuines prestigioses.

Moments dolços de la xef Fanny

Preparo unes postres casolanes delicioses i creo un ambient acollidor i agradable per a un moment dolç inoblidable.

Experiència gastronòmica japonesa autèntica a la zona de París

Com a xef privat, cuino plats familiars i tradicionals japonesos, com els que es troben a un izakaya.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari