Serveis a Airbnb

Xefs a Radlett

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de xef

Cuina de fusió global atrevida amb en Gerald

Combino sabors de l'Orient Mitjà i d'Europa en plats inoblidables.

Sopars mediterranis amb en Luigi

Vaig estudiar cuina naturista al King's College de Londres i vaig competir a Cuochi d'Italia.

Cuina refinada d'hotel amb en Jonathan

«Combino diversitat i precisió en cada plat, creant experiències gastronòmiques inoblidables que delecten els sentits i deixen impressions duradores.»

Els sabors de temporada d’Emily

Un xef amb formació Michelin que porta la calidesa italiana a la teva taula, siguis on siguis.

Sopar britànic amb en Karl

Exxef pastissera a Mayfair, actualment treballa en llars de persones amb un patrimoni elevat per crear serveis de menjador a mida

Sushi i espècies amb la Simone

Cuino plats internacionals creatius amb sabors clars, sincers i de cor.

Menjar deliciós per al cos, la ment i l'ànima

Menjar saludable i deliciós, amb un enfocament vegetal i sostenible, i amb productes de temporada.

Menús italians de Giovanni

He cuinat en els millors restaurants italians, com ara l'Al Duca, al centre de Londres.

Menús italians clàssics de Sebastian

Preparo plats italians autèntics amb ingredients de temporada i d'alta qualitat.

Cuina de fusió italiana i japonesa amb en Massimiliano

Combino el meu llegat italià amb la precisió japonesa per crear plats de temporada plens de vida.

Cuina romana i sabors internacionals amb la Graciela

Combino tradicions romanes amb tocs internacionals i elaboro menús refinats i equilibrats.

Cuina italiana i mediterrània d'alta cuina amb Giovanni

Creeu experiències gastronòmiques amb sabors mediterranis tradicionals i moderns.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari