Serveis a Airbnb

Xefs a Miami

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Miami

Xef

Vine a celebrar el teu moment especial a la taula

Xef privat amb formació Michelin que prepara experiències gastronòmiques de luxe a casa. Xef privat, menjador a casa, xef personal i serveis especials per a esdeveniments. Actualment serveixen zones de les High Rockies, com Breckenridge, Aspen, Vail, Winter Park i Beaver Creek, Colorado.

Xef

Cultivada culinària per Jasper

He treballat en diversos complexos hotelers de 4 diamants, Fórmula 1 VIP i Rolling Loud Owners Box. Vaig treballar a James Royal Palm, Thompson Resorts i Coco Bambu a Brasilia, Brasilia, Brasil. Vaig ocupar el segon lloc a "Food Fight", l'espectacle de competició Food Network.

Xef

North Miami

Sopar d'inspiració mediterrània de LaShannon

Sis anys d'experiència porto una profunda comprensió de la cuina peruana i italiana. Vaig estudiar a la Universitat Johnson & Wales i vaig obtenir una llicenciatura en arts culinàries. Em vaig centrar en la cuina mediterrània després de l'escola culinària i vaig treballar amb diversos xefs.

Xef

Fort Lauderdale

Sopar de fusió global de Nicholas

15 anys d'experiència He desenvolupat un estil de cuina multicultural únic de menjar agradable. Vaig aprendre de generacions de xefs de la meva família, refinant les meves habilitats pràctiques. Vaig atendre més de 10 000 hostes amb l'equip culinari del South Beach Food and Wine Festival.

Xef

Experiència gastronòmica internacional amb Allen

15 anys d'experiència Com a xef, he pogut expressar l'amor a través del sabor i la tradició. Vaig obtenir instruccions culinàries pràctiques a Espanya, Itàlia, Estats Units i Colòmbia. He cuinat a Espanya, Itàlia, Estats Units i Colòmbia.

Xef

Sopar multicultural de Wladimir

10 anys d'experiència Els meus 3 fills i el patrimoni veneçolà alimenten la meva inspiració culinària. Els meus plats reflecteixen la precisió, l'emoció i les influències multiculturals dels Estats Units. M'encanta la cuina mediterrània i internacional, i he entrenat als Estats Units.

Tots els serveis de xef

Servei d'àpats amb estil de Chris

He treballat en alguns dels restaurants més populars de Coral Gables, Miami Beach i Miami. Em vaig graduar a Johnson i a la Universitat de Gal·les a la llista del degà. He proporcionat càtering per a la Super Bowl del 2020 i nombroses celebritats.

Sopar sensorial elevat amb Tiyan

20 anys d'experiència El menjar és la meva manera de reunir les persones a través de l'amor, l'art i la satisfacció profunda. Em vaig formar en cuina francesa clàssica a L’Academie de Cuisine a Maryland. Vaig guanyar el World Luxury Restaurant Award i vaig aparèixer a Forbes i la BBC.

Chef Steele de Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

Tinc 12 anys d'experiència a clients d'alt perfil, incloent-hi celebritats, atletes professionals i els millors executius en cap. Tinc un certificat de manipulació d'aliments ServSafe i he rebut formació en nutrició. Soc el propietari de l'empresa White Gold Seasoning i de Steele's Catering.

Sabors mediterranis de Yaniv

Tinc 20 anys d'experiència. Soc propietari de un restaurant, xef de celebritats i coneixedor de les espècies mediterrànies. Vaig estudiar a l'Institut Culinary de Miami i vaig tenir la seva pròpia Jaffa, un restaurant mediterrani de Miami. Vaig ser autora de My Spiced Kitchen, una guia d'espècies, i vaig guanyar les millors restes de Netflix.

Menús americans de luxe amb Shannon

Soc un xef entrenat professionalment amb una gran experiència en la diversitat de cuines. Vaig assistir a l'Escola culinària, on vaig dominar els sabors clàssics americans i llatins, juntament amb tècniques culinàries avançades. El més destacat de la meva carrera ha estat treballant com a xef privat i organitzant experiències gastronòmiques personalitzades per als clients. M'enorgulleix oferir àpats d'alta qualitat, mantenir la professionalitat i garantir una experiència culinària inoblidable per a tots els hostes. La meva experiència s'estén tant a la cuina com a l'ensenyament, oferint experiències gastronòmiques interactives i atractives.

Cuina caribenya moderna amb la xef Wynne

7 anys d'experiència La meva experiència uneix les meves arrels caribenys amb la meva refinada formació tècnica. Em vaig formar a l'Escola d'Arts Culinàries Auguste Escoffier. El meu viatge culinari va començar de petit, aprenent de la meva àvia, la meva mare i els meus tiets.

Menjar còmode amb Dwayne

He dirigit moltes cuines com a xef executiu i he col·laborat amb Sandals Dunns River. Vaig estudiar cuina al Browns Town Community College. Vaig posar en marxa S&C Catering, un negoci que portava el nom dels meus fills, i vaig cuinar per a l'executiu en cap de Chick.

Sabors internacionals de Paulo

He treballat en tota la indústria i poso aquesta passió i versatilitat a cada àpat. La cuina s'ha traslladat de la meva besàvia i pare a São Paulo. Vaig dirigir la cuina de la icona de Miami Perricone's durant 18 anys, perfeccionant el meu ofici.

Menjar de temporada a mida amb el xef privat Dan

7 anys d'experiència. Soc un xef amb seu a Toronto i viatjo per atendre clients a Miami Beach i Londres. La meva experiència d'hospitalitat inclou xefs de sombra i treballar en el sector de les begudes. Amb una fundació en els principis de menjar i benestar caixer, ofereixo menús a clients internacionals.

Sopar de luxe al port esportiu

20 anys d'experiència m'especialitzo en cuina gurmet global i tècniques de nivell Michelin. He refinat els meus menús i emplaçat amb més de 20 anys de feina en restaurants elegants. He cuinat per a celebritats i executius de tot el món.

Cuina internacional exclusiva d'Adrian

15 anys d'experiència crea experiències gastronòmiques excepcionals en iots de luxe i en esdeveniments corporatius. Vaig estudiar a l'Institut Suís d'Arts Culinàries i Hospitalitat de Puebla, Mèxic. Vaig completar una temporada a França, que va obrir les portes per crear experiències gastronòmiques de luxe.

Cuina mediterrània i de fusió d'Ignacio

He treballat en restaurants de renom d'Europa, Amèrica del Sud i Amèrica del Nord. Em vaig formar en establiments de prestigi de Nova York, St. Barth, Aspen i Barcelona. The N.Y. Times ha elogiat les meves creacions dolces, que sovint inclouen xocolata i fruita.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari