Serveis a Airbnb

Xefs a Metro Vancouver A

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Metro Vancouver A

Xef

Cuina italiana de temporada amb Mariana

18 anys d'experiència creixent a prop del mar, vaig aprendre a encantar el sabor dels ingredients frescos i sostenibles. Vaig aprendre a cuinar de la meva mare, una xef, observant la seva precisió i el respecte pel sabor. La pasta fresca i el pa són les meves passions, i em concentro en els plats ecològics i a base de plantes.

Xef

Sopar a mida amb Maryam

20 anys d'experiència m'especialitzo en necessitats dietètiques i ofereixo opcions vegetarianes, veganes, sense gluten i halal. Em vaig formar a Vancouver. També tinc la certificació Red Seal. He cuinat a Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino i Fairmont Hotel.

Xef

Cuina costanera de Ryan

25 anys d'experiència m'especialitzo en organitzar les millors experiències culinàries de la Colúmbia Britànica. Tinc un títol culinari de Debrulle Culinary School. Crea experiències per a la reialesa i clients d'alt perfil de la Colúmbia Britànica.

Xef

Banquets ecològics de la granja a la taula amb Lovena

15 anys d'experiència dirigeixo tres ubicacions d'èxit Indigo Age Café, ensenyo cuina vegetariana i saludable. Vaig estudiar al Real Raw Food Institute i al Living Light Institute. He aparegut a Plant Based Foodie Vancouver i Impact Magazine.

Xef

Fusió emotiva de Jamila

9 anys d'experiència Originari de Barbados, he treballat a través de Miami, Vancouver i allotjaments remotos de Columbia Britànica. He treballat en cuines d'alta gamma com The Sandy Lane Hotel i Almond Beach Hotel. He treballat com a xef en iots i en hotels com el Fontainebleau de Miami.

Xef

Vancouver

Delícies gastronòmiques a càrrec d'Allen

Soc un xef entrenat amb estrelles Michelin amb una àmplia experiència, incloent-hi la cuina al Palau de Buckingham per a la reina Isabel II. Tinc un diploma de gestió de cuina a Londres, Regne Unit, així com un títol NVQ de nivell 3 d'una escola culinària de Londres.

Tots els serveis de xef

Cuina de fusió mediterrània i japonesa d'Oren

Tinc 20 anys d'experiència. Tinc un coneixement profund de cuines diverses, sabors excepcionals i una presentació precisa. Vaig dominar les tècniques clàssiques del francès i vaig augmentar les meves habilitats culinàries. Vaig perfeccionar les meves habilitats en cuines de classe mundial per aconseguir uns estàndards culinaris més alts.

Experiències culinàries de temporada amb Amanda

8 anys d'experiència em vaig submergir en cuines d'arreu del món, explorant diferents cuines i estils. Vaig treballar amb diversos xefs amb molt talent en diverses cuines i configuracions. Em vaig formar amb diversos xefs amb molt talent en diverses cuines i configuracions.

Fusió toscana moderna amb Oren

15 anys d'experiència m'especialitzo en cuina mediterrània moderna plena de sabors japonesos. Vaig afegir les meves habilitats a la prestigiosa escola culinària. Vaig formar-me en restaurants amb estrelles Michelin a París, Japó, Itàlia i Dinamarca.

Cuina local amb Tushar

Tinc 15 anys d'experiència. Tinc una gran passió per la cuina i anys d'experiència en restaurants elegants. Vaig estudiar a la universitat del Niàgara, una de les millors escoles culinàries del Canadà. He treballat a Botanist i Hawksworth, dos dels restaurants més aclamats del Canadà.

Cuina animada i nutritiva amb Georgie

9 anys d'experiència porto la creativitat, el color i l'equilibri a la taula. Soc una nutricionista holística entrenada professionalment i xef autodidacta. He treballat com a xef privat en velers a les BVI i França.

Cuina de fusió senegalesa i francesa amb Ans

25 anys d'experiència preparo plats tradicionals senegaleses amb un toc modern. Em vaig formar en cuina i servei a l'hotel i a l'escola turística de Dakar. Vaig preparar un sopar de gala per celebrar la independència del Senegal a Vancouver.

Millora la teva alta cuina francesa amb Clément

He treballat en 8 restaurants, incloent-hi 2 amb estrelles Michelin. Em vaig formar en una escola culinària a París. Vaig treballar en 2 restaurants amb estrelles Michelin, perfeccionant les meves habilitats en la cuina francesa refinada.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari