Serveis a Airbnb

Xefs a Kingston

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Kingston

Xef

Cuina còmoda de temporada amb la Sarah

8 anys d'experiència crea un menjador ben pensat amb ingredients frescos de fonts locals. M'he format amb Sandro Romano a Union Markets, Elana Carlson a Fantzye i molt més. Vaig ser director creatiu de Union Markets a Nova York i vaig desenvolupar receptes especialitzades i molt més.

Xef

Cuina rústica amb en Xavier

Tinc 21 anys d'experiència. Soc un expert culinari amb experiència en restaurants elegants i cuina rústica. Em vaig formar al Oneonta Culinary Program, on vaig rebre la llicenciatura. He cuinat per al president Bill Clinton, l'Oprah i altres notables a la sala Rainbow.

Xef

Kingston

Raíces rústiques de Xavier

Amb més de 20 anys d'experiència culinària, incloent-hi el temps dedicat a cuinar per a clients d'alt perfil i formació en grups d'hostaleria de renom com Thomas Keller i Happy Cooking Hospitality, aporto tant experiència gastronòmica com un estil fonamental i accessible a cada esdeveniment. M'especialitzo en cuina de temporada, d'origen local i de la granja a la taula de la vall del Hudson, que em permet crear menús profundament personalitzats i impulsats per ingredients que reflecteixin la generositat de la regió. Com a fundador del xef a la vall, he organitzat de tot, des de sopars privats íntims i casaments fins a retirs i celebracions d'època, sempre amb èmfasi en la calidesa, la professionalitat i l'hospitalitat memorable. Aquesta combinació de formació culinària d'alt nivell, coneixements locals i compromís amb l'experiència del client em fa que sigui excepcional per organitzar aquesta experiència.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari