Serveis a Airbnb

Xefs a Epsom and Ewell District

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de xef

Menús de fusió afrocaribenya amb l'Ebenezer

Soc la fundadora de Cally Munchy i he sortit a Time Out i a Condé Nast Traveller.

Cuina de fusió caribenya i asiàtica amb la Michele

M'apassiona crear sabors autèntics i únics que fusionen la cuina caribenya i l'asiàtica.

Cuina de fusió global atrevida amb en Gerald

Combino sabors de l'Orient Mitjà i d'Europa en plats inoblidables.

Sopars mediterranis amb en Luigi

Vaig estudiar cuina naturista al King's College de Londres i vaig competir a Cuochi d'Italia.

Sabors del món

Creeu sabors imaginatius que encanten els meus clients i els fan viure una experiència al·lucinant.

Càtering a Surrey amb Eleanor

La xef nord-americana Eleanor prepara una cuina de fusió excepcional amb atenció als detalls.

Els sabors de temporada d’Emily

Un xef amb formació Michelin que porta la calidesa italiana a la teva taula, siguis on siguis.

Cuina refinada d'hotel amb en Jonathan

«Combino diversitat i precisió en cada plat, creant experiències gastronòmiques inoblidables que delecten els sentits i deixen impressions duradores.»

Sabors internacionals i barbacoa amb en Sean

Estic especialitzat en barbacoes i cuina japonesa, mediterrània i de l'Orient Mitjà.

Sopar britànic amb en Karl

Exxef pastissera a Mayfair, actualment treballa en llars de persones amb un patrimoni elevat per crear serveis de menjador a mida

Serveis de xef privat

Preparo plats de temporada per a reunions, i m'asseguro que cada àpat sigui inoblidable.

Sabors internacionals i barbacoa amb en Sean

Els meus menús eclèctics s'inspiren en plats cantonesos, carns fumades i la cuina japonesa.

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari