Francesco, xef privat

Cuina clàssica i contemporània, innovació, ingredients frescos, sabors equilibrats.
S'ha traduït automàticament
Xef a Bagno a Ripoli
Aquest servei es presta a domicili

Alquímia vegetal

€ 50 € 50 per viatger
Un viatge culinari vegetal amb un aperitiu ric en hummus i verdures, un primer plat delicat de cappelletti amb albergínia, un plat principal picant de coliflor al curri verd i un postres cremós de mousse de iogurt de cabra amb mel i pol·len.

Passeja per la Toscana

€ 65 € 65 per viatger
Gaudeix d'un viatge complet per la Toscana amb seleccions amb tot inclòs, des d'aperitius frescos com la pappa al pomodoro i la panzanella, fins a primers plats abundants com els tortelli mugellani i els gnudi. Gaudeix del plat principal de filet de porc amb gelat de ceba caramel·litzada i acaba amb un tiramisú clàssic.

Històries de Sesfood

€ 75 € 75 per viatger
Gaudeix d'una experiència marina completa amb entrants frescos com el tàpic de salmó i el sashimi de verat, seguits d'un primer plat a escollir entre pasta amb bisc de marisc o risotto amb gambes. El plat principal inclou tataki de tonyina blava i, per acabar, un postres a escollir entre pastís de llimona o pavlova tropical.

Francesco Food Experience

€ 90 € 90 per viatger
«Cuina italiana tradicional amb un toc modern. Ingredients frescos, tècniques creatives i sabors inoblidables
Pots enviar un missatge a Francesco per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
4 anys d'experiència
Set anys en restaurants clàssics i locals refinats; ara creo plats contemporanis.
Fita professional
Experiència en locals elegants on he innovat plats clàssics amb creativitat.
Educació i formació
Formació a l'escola hotelera: restaurants tradicionals i elegants.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Pergine Valdarno, Montepulciano, Sinalunga i Bagno a Ripoli. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Francesco fa d'amfitrió com a particular

És la persona responsable d'aquest servei.
€ 50 Des de: € 50 per viatger
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Francesco, xef privat

Cuina clàssica i contemporània, innovació, ingredients frescos, sabors equilibrats.
S'ha traduït automàticament
Xef a Bagno a Ripoli
Aquest servei es presta a domicili
€ 50 Des de: € 50 per viatger
Cancel·lació gratuïta

Alquímia vegetal

€ 50 € 50 per viatger
Un viatge culinari vegetal amb un aperitiu ric en hummus i verdures, un primer plat delicat de cappelletti amb albergínia, un plat principal picant de coliflor al curri verd i un postres cremós de mousse de iogurt de cabra amb mel i pol·len.

Passeja per la Toscana

€ 65 € 65 per viatger
Gaudeix d'un viatge complet per la Toscana amb seleccions amb tot inclòs, des d'aperitius frescos com la pappa al pomodoro i la panzanella, fins a primers plats abundants com els tortelli mugellani i els gnudi. Gaudeix del plat principal de filet de porc amb gelat de ceba caramel·litzada i acaba amb un tiramisú clàssic.

Històries de Sesfood

€ 75 € 75 per viatger
Gaudeix d'una experiència marina completa amb entrants frescos com el tàpic de salmó i el sashimi de verat, seguits d'un primer plat a escollir entre pasta amb bisc de marisc o risotto amb gambes. El plat principal inclou tataki de tonyina blava i, per acabar, un postres a escollir entre pastís de llimona o pavlova tropical.

Francesco Food Experience

€ 90 € 90 per viatger
«Cuina italiana tradicional amb un toc modern. Ingredients frescos, tècniques creatives i sabors inoblidables
Pots enviar un missatge a Francesco per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
4 anys d'experiència
Set anys en restaurants clàssics i locals refinats; ara creo plats contemporanis.
Fita professional
Experiència en locals elegants on he innovat plats clàssics amb creativitat.
Educació i formació
Formació a l'escola hotelera: restaurants tradicionals i elegants.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Pergine Valdarno, Montepulciano, Sinalunga i Bagno a Ripoli. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Francesco fa d'amfitrió com a particular

És la persona responsable d'aquest servei.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?