Menú de temporada: signatura d'hivern, xef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor de «du potager familial aux tables d'exception», que ha treballat al costat de Michel Guérard. Creacions culinàries de temporada adaptables als vostres gustos i al·lèrgies.
S'ha traduït automàticament
Xef a Arrondissement of Senlis
Aquest servei es presta a domicili

Menú d'hivern exclusiu

€ 280 € 280 per viatger
Com a mínim € 5.600 per fer la reserva
aperitius — entrant — plat principal — postres Aperitius — 5 unitats Entrada Ou dur tou ecològic, xirivia cremosa amb tòfona, formatge Comté curat i pa cruixent Emulsió d’aus de corral, oli d’avellana torrat Plat Capó de granja rostit amb castanyes Arrels de verdures glacejades Suc reduït a vin jaune, puré de colinap Postre Variació de xocolata i praliné Xocolata cremosa Grand Cru, praliné cruixent d'ametlles, gelat de fava tonka, tuile de cacau

Menú Prestige d'hivern

€ 340 € 340 per viatger
Com a mínim € 6.800 per fer la reserva
6 aperitius 2 entrants plat principal postres Aperitius — 6 unitats Entrada: jo, la Terra Parfait d’ou ecològic, xirivia cremosa i tòfona negra, formatge Comté curat, emulsió de pollastre amb fenc, pa cruixent Entrada— II Plat de carn Filet de vedella de Corrèze amb crosta de nous i tòfona Jus de cafè amb cos Puré de pastanaga, xirivia glacejada amb mel del bosc Postres de xocolata i gerds Esfera de xocolata Grand Cru i cor de gerds Cruixent de cacau, sorbet de gerds amb un toc àcid Vel de xocolata calenta servit a taula
Pots enviar un missatge a Guillaume Jamel per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
28 anys d'experiència
Valentin Nereaudau: xef privat i consultor culinari
Fita professional
Valentin Neraudeau: participació a la quarta temporada de Top Chef
Educació i formació
Valentin Neraudeau: membre de l'Acadèmia Culinària de França
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise i Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Guillaume Jamel fa d'amfitrió com a empresa

És la persona responsable d'aquest servei.
€ 280 Des de: € 280 per viatger
Com a mínim € 5.600 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Menú de temporada: signatura d'hivern, xef Neraudeau

Valentin Neraudeau, autor de «du potager familial aux tables d'exception», que ha treballat al costat de Michel Guérard. Creacions culinàries de temporada adaptables als vostres gustos i al·lèrgies.
S'ha traduït automàticament
Xef a Arrondissement of Senlis
Aquest servei es presta a domicili
€ 280 Des de: € 280 per viatger
Com a mínim € 5.600 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Menú d'hivern exclusiu

€ 280 € 280 per viatger
Com a mínim € 5.600 per fer la reserva
aperitius — entrant — plat principal — postres Aperitius — 5 unitats Entrada Ou dur tou ecològic, xirivia cremosa amb tòfona, formatge Comté curat i pa cruixent Emulsió d’aus de corral, oli d’avellana torrat Plat Capó de granja rostit amb castanyes Arrels de verdures glacejades Suc reduït a vin jaune, puré de colinap Postre Variació de xocolata i praliné Xocolata cremosa Grand Cru, praliné cruixent d'ametlles, gelat de fava tonka, tuile de cacau

Menú Prestige d'hivern

€ 340 € 340 per viatger
Com a mínim € 6.800 per fer la reserva
6 aperitius 2 entrants plat principal postres Aperitius — 6 unitats Entrada: jo, la Terra Parfait d’ou ecològic, xirivia cremosa i tòfona negra, formatge Comté curat, emulsió de pollastre amb fenc, pa cruixent Entrada— II Plat de carn Filet de vedella de Corrèze amb crosta de nous i tòfona Jus de cafè amb cos Puré de pastanaga, xirivia glacejada amb mel del bosc Postres de xocolata i gerds Esfera de xocolata Grand Cru i cor de gerds Cruixent de cacau, sorbet de gerds amb un toc àcid Vel de xocolata calenta servit a taula
Pots enviar un missatge a Guillaume Jamel per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
28 anys d'experiència
Valentin Nereaudau: xef privat i consultor culinari
Fita professional
Valentin Neraudeau: participació a la quarta temporada de Top Chef
Educació i formació
Valentin Neraudeau: membre de l'Acadèmia Culinària de França
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise i Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Guillaume Jamel fa d'amfitrió com a empresa

És la persona responsable d'aquest servei.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?