Xef privat Pierre-Yves

Cuina variada, gastronòmica, hotelera, cuina de iots.
S'ha traduït automàticament
Xef a Arrondissement of Grasse
Aquest servei es presta a domicili

Viatge gastronòmic

€ 100 € 100 per viatger
Sabors exòtics, textures que contrasten i un equilibri entre dolç, salat i especiat conformen aquesta experiència sensorial completa.

Menú Prestige mediterrani

€ 115 € 115 per viatger
Un viatge assolellat entre la frescor dels cítrics, l'aroma de les herbes de la Provença i la dolçor dels productes mediterranis.

Tornada del mercat

€ 120 € 120 per viatger
Sabors creats al moment segons els productes del mercat, respectant les estacions i les possibles sol·licituds
Pots enviar un missatge a Pierre-Yves per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
25 anys d'experiència
26 anys en hotels de 4*, amb estrella Michelin i iots des de fa 10 anys.
Fita professional
Treball en restaurants amb estrelles Michelin i en iots privats.
Educació i formació
Format principalment a la Reserva de Beaulieu, aprenentatge diversificat.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Arrondissement of Grasse, Sanremo, Ventimiglia i Bordighera. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 100 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Pierre-Yves fa d'amfitrió com a particular

És la persona responsable d'aquest servei.
€ 100 Des de: € 100 per viatger
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Xef privat Pierre-Yves

Cuina variada, gastronòmica, hotelera, cuina de iots.
S'ha traduït automàticament
Xef a Arrondissement of Grasse
Aquest servei es presta a domicili
€ 100 Des de: € 100 per viatger
Cancel·lació gratuïta

Viatge gastronòmic

€ 100 € 100 per viatger
Sabors exòtics, textures que contrasten i un equilibri entre dolç, salat i especiat conformen aquesta experiència sensorial completa.

Menú Prestige mediterrani

€ 115 € 115 per viatger
Un viatge assolellat entre la frescor dels cítrics, l'aroma de les herbes de la Provença i la dolçor dels productes mediterranis.

Tornada del mercat

€ 120 € 120 per viatger
Sabors creats al moment segons els productes del mercat, respectant les estacions i les possibles sol·licituds
Pots enviar un missatge a Pierre-Yves per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
25 anys d'experiència
26 anys en hotels de 4*, amb estrella Michelin i iots des de fa 10 anys.
Fita professional
Treball en restaurants amb estrelles Michelin i en iots privats.
Educació i formació
Format principalment a la Reserva de Beaulieu, aprenentatge diversificat.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Arrondissement of Grasse, Sanremo, Ventimiglia i Bordighera. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 100 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Pierre-Yves fa d'amfitrió com a particular

És la persona responsable d'aquest servei.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?