Crema vibrant i per compartir de Micah

Vaig fer pràctiques amb Marcus Wareing al restaurant amb estrelles Michelin Marcus at The Berkeley Hotel.
S'ha traduït automàticament
Servei de càtering a Londres
Aquest servei es presta a domicili

Menú de brunch

€ 69 € 69 per viatger
Torrada de brioche amb crema de vainilla, coberta amb ametlles torrades i acompanyada de compota de préssec escalfat. Safata de fruita fresca amb parfait de iogurt. Patates fregides amb herbes, xoriço fumat amb pebre vermell, escalònies, espinacs i ous de corral fregits. Gavà d'avena i ametlla amb compota de gerds o mango. També hi ha opcions veganes disponibles.

Menú afro-fusió

€ 92 € 92 per viatger
Inici Pakora de verdures. Samosa de verdures. Roda matinal. Panet Bao amb tempeh a la barbacoa o porc rostit. Mains Porc jerk jamaicà i nasi goreng. Curri verd tailandès amb arròs de coco i paratha. Salsa de tomàquet i pebrot groc amb coriandre. Postre Pinya estofada amb coco torrat i crema de vainilla. Ambrosia amb nous pecan, mini núvols, cireres al maraschino, préssec i crema de vainilla. Mochi de maracujà, gerd i mango amb galeta de mantega. També hi ha opcions veganes disponibles.

Menú britànic modern

€ 103 € 103 per viatger
Entrants Ballantina de cuix de porc i porro amb pinya rostida i estragó. Terrina de cranc amb velouté de tomàquet. Mosso de Cornualla amb crosta amb mongetes borlotti i carbassó. Mains Pollastre rostit amb "giroles", blat de moro torrat, faves i vin jaune. Risotto de carbassó i espàrrecs amb trossos de cheddar. Postres Taula de formatges de Sussex amb galetes salades. Mil·folis de gerds. Posset de llimona amb galetes de mantega. Eton mess.
Pots enviar un missatge a Micah per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Servei de càtering
15 anys d'experiència
He treballat en cuines londinenques de gran prestigi, com ara The Ritz London i The Fat Duck.
Fita professional
El meu equip i jo vam crear un menú de 10 plats per a la gala del 200è aniversari de l'hotel The Ritz de Londres.
Educació i formació
Vaig obtenir un diploma en cuina professional de City & Guilds.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Londres. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Micah fa d'amfitrió com a particular

És la persona responsable d'aquest servei.
€ 69 Des de: € 69 per viatger
Cancel·lació gratuïta

Serveis de càtering a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Crema vibrant i per compartir de Micah

Vaig fer pràctiques amb Marcus Wareing al restaurant amb estrelles Michelin Marcus at The Berkeley Hotel.
S'ha traduït automàticament
Servei de càtering a Londres
Aquest servei es presta a domicili
€ 69 Des de: € 69 per viatger
Cancel·lació gratuïta

Menú de brunch

€ 69 € 69 per viatger
Torrada de brioche amb crema de vainilla, coberta amb ametlles torrades i acompanyada de compota de préssec escalfat. Safata de fruita fresca amb parfait de iogurt. Patates fregides amb herbes, xoriço fumat amb pebre vermell, escalònies, espinacs i ous de corral fregits. Gavà d'avena i ametlla amb compota de gerds o mango. També hi ha opcions veganes disponibles.

Menú afro-fusió

€ 92 € 92 per viatger
Inici Pakora de verdures. Samosa de verdures. Roda matinal. Panet Bao amb tempeh a la barbacoa o porc rostit. Mains Porc jerk jamaicà i nasi goreng. Curri verd tailandès amb arròs de coco i paratha. Salsa de tomàquet i pebrot groc amb coriandre. Postre Pinya estofada amb coco torrat i crema de vainilla. Ambrosia amb nous pecan, mini núvols, cireres al maraschino, préssec i crema de vainilla. Mochi de maracujà, gerd i mango amb galeta de mantega. També hi ha opcions veganes disponibles.

Menú britànic modern

€ 103 € 103 per viatger
Entrants Ballantina de cuix de porc i porro amb pinya rostida i estragó. Terrina de cranc amb velouté de tomàquet. Mosso de Cornualla amb crosta amb mongetes borlotti i carbassó. Mains Pollastre rostit amb "giroles", blat de moro torrat, faves i vin jaune. Risotto de carbassó i espàrrecs amb trossos de cheddar. Postres Taula de formatges de Sussex amb galetes salades. Mil·folis de gerds. Posset de llimona amb galetes de mantega. Eton mess.
Pots enviar un missatge a Micah per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Servei de càtering
15 anys d'experiència
He treballat en cuines londinenques de gran prestigi, com ara The Ritz London i The Fat Duck.
Fita professional
El meu equip i jo vam crear un menú de 10 plats per a la gala del 200è aniversari de l'hotel The Ritz de Londres.
Educació i formació
Vaig obtenir un diploma en cuina professional de City & Guilds.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Londres. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Micah fa d'amfitrió com a particular

És la persona responsable d'aquest servei.

Serveis de càtering a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?